I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om attributtspesifikasjonen for bannerannonser

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Denne siden inneholder en oversikt over de tekniske kravene til alle tilleggsattributtene som er tilgjengelige for dynamisk remarketing, og som kan brukes i forbindelse med spesifikasjonen for produktinformasjon.

Viktig: Hvis du bruker XML til å oppdatere noen av attributtene nedenfor i Merchant Center-feeden din, må du legge til XML-feeden for produktinformasjon i RSS 2.0. Ellers er det ikke sikkert at feeden blir riktig behandlet. Dette gjelder bare for XML-feeder.

Tekniske krav

ID for bannerannonser [display_ads_id] – en identifikator for produkter i dynamisk remarketing-kampanjer

Dette attributtet overstyrer attributtet for ID [id] i produktfeeden din, men bare for dynamisk remarketing-kampanjer. ID-en for bannerannonser [display_ads_id] må være unik for hvert produkt i kontoen din, og den samme ID-en kan ikke brukes i flere feeder. Hvis du har flere feeder, må ID-en for bannerannonser for produktene i de ulike feedene fortsatt være unik. Du kan bruke en valgfri sekvens av bokstaver og tall for attributtet for ID for bannerannonser.

Når skal dette attributtet brukes? Det er obligatorisk hvis produkt-ID-ene for dynamisk remarketing-kampanjene dine er forskjellige fra attributtet for ID [id] du sender inn for Shopping-annonser og kostnadsfrie produktoppføringer.

Content API v2 (JSON) "displayAdsId": "tddy123uk" Content API v2 (XML) <display_ads_id>tddy123uk</display_ads_id>
Type Tekst
Tegngrense 50
Tekst/tabulatordelt tddy123uk
XML (feeder) <g:display_ads_id>tddy123uk</g:display_ads_id>
Bannerannonser med lignende ID [display_ads_similar_id] – anbefalinger fra annonsøren

Bruk dette attributtet for å anbefale andre produkter som skal presenteres i en dynamisk remarketing-annonse.

Når skal dette attributtet brukes? Det anbefales hvis du ønsker å legge inn dine egne produktanbefalinger og få dem behandlet av anbefalingsmotoren vår. Du kan sende inn dette attributtet opptil ti ganger per produkt.

Type Tekst
Tegngrense 50
Tekst/tabulatordelt tddy123uk, tddy456us
XML (feeder) <g:display_ads_similar_id>tddy123uk</g:display_ads_similar_id>
<g:display_ads_similar_id>tddy456us</g:display_ads_similar_id>
Tittel for bannerannonser [display_ads_title] – tittelen på et produkt for dynamisk remarketing-kampanjer

Dette attributtet overstyrer attributtet for tittel [title], men bare for dynamisk remarketing-kampanjer. Vi anbefaler at du inkluderer egenskaper i tittelen som skiller produktet fra andre produkter, for eksempel farge eller merke.

Når skal dette attributtet brukes? Det anbefales hvis tittelen du ønsker å bruke for et produkt i en dynamisk remarketing-kampanje, er forskjellig fra attributtet for tittel [title] som du sender inn for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer.

Type Tekst
Tegngrense 150
Tekst/tabulatordelt Pikéskjorte for herre
XML (feeder) <g:display_ads_title>Mens Pique Polo Shirt</g:display_ads_title>

Viktig:

• Vi anbefaler at du følger de redaksjonelle retningslinjene nøye hvis du bruker attributtet for tittel for bannerannonser [display_ads_title]. Vi anbefaler for eksempel at du ikke bruker STORE BOKSTAVER eller reklametekst som «Fri frakt».
  • For produkter med varianter må du ta med fellestittelen for produktene med varianter. Hvis pikéskjortene for herrer for eksempel er tilgjengelige i rødt og blått, kan du bruke én av følgende titler:
    • Pikéskjorte for herre (kan brukes for begge variantene)
    • Pikéskjorte for herre – rød (for den røde skjorten)
    • Pikéskjorte for herre – blå (for den blå skjorten)
Link for bannerannonser [display_ads_link] – en nettadresse direkte til produktlandingssiden for dynamiske remarketingkampanjer

Når en potensiell kunde klikker på produktet ditt i en dynamisk remarketing-annonse, sendes vedkommende til denne nettadressen. Den må føre til en side med et produkt som i hovedtrekk er identisk med produktet kunden så på. Dette attributtet overstyrer attributtene for både link [link] og annonseviderekobling [ads_redirect], men bare for dynamisk remarketing-kampanjer. Basert på forretningsbehovene dine må du kanskje angi en annen nettadresse for sporingsformål.

Når skal dette attributtet brukes? Det anbefales hvis nettadressen du ønsker å bruke for et produkt i en dynamisk remarketing-kampanje, er forskjellig fra attributtet for link [link] som du sender inn for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer.

Content API versjon 2 (JSON) "displayAdsLink": "https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030" Content API versjon 2 (XML) <display_ads_link>https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030</display_ads_link>

Type Nettadresse («http://»-delen må tas med).
Tegngrense 2000
Tekst/tabulatordelt https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
XML (feeder) <g:display_ads_link>http://www.example.com/
asp/sp.asp?cat=12&amp;id=1030
</g:display_ads_link>
Marginverdi for bannerannonser [display_ads_value] – tilbudsmargin for dynamisk remarketing-kampanjer

Spesifiserer marginen for et produkt. Du kan bruke dette attributtet for å angi verdien av en konvertering for dette produktet.

Når skal dette attributtet brukes? Dette er et valgfritt attributt som brukes til å angi marginen for et produkt.

Type Flyt
Tekst/tabulatordelt 5,00
XML (feeder) <g:display_ads_value>5.00</g:display_ads_value>
Utelatt destinasjon [excluded_destination] – utelatte destinasjoner for produktene dine

Content API versjon 2 (JSON) "destinations": [
  {
   "destinationName": "DisplayAds",
   "intention": "excluded"
  }
]
Content API versjon 2 (XML) <destination intention="excluded">
DisplayAds</destination>

Format Godkjente forhåndsdefinerte verdier:
  • Shopping_ads
  • Display_ads
Tekst/tabulatordelt Shopping_ads, Display_ads
XML (feeder) <g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>
Produktgruppering for bannerannonser [ads_grouping]

Brukes til å gruppere produkter på en vilkårlig måte. Det kan brukes i produktfiltre for å begrense en kampanje til en produktgruppe eller i produktmål for å by forskjellig for en produktgruppe. Obligatorisk hvis du vil by forskjellig på forskjellige delmengder av produkter. Det kan bare angis én verdi.

Merk at dette attributtet ikke støttes i Shopping-kampanjer.

Type Streng
Tekst/tabulatordelt pledd
XML (feeder) <g:ads_grouping>comforters</g:ads_grouping>
Produktgrupperingsetikett for bannerannonser [ads_labels]

Dette attributtet ligner på attributtet for produktgruppering for bannerannonser [ads_grouping], men kan inneholde flere verdier, slik at du kan bruke flere etiketter på samme produkt. Du kan legge til attributtet for produktgrupperingsetikett for bannerannonser [ads_labels] opptil 30 ganger. Dette attributtet fungerer med kostnad per klikk-kampanjer (CPC) og videohandlingskampanjer.

Merk at dette attributtet ikke støttes i Shopping-kampanjer.

Type Streng
Tekst/tabulatordelt klær, sko
XML (feeder) <g:ads_labels>klær</g:ads_labels>, <g:ads_labels>sko</g:ads_labels>