Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Display-mainosten määritesäännöt

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tällä sivulla luetellaan tekniset vaatimukset kaikille dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa käytettäville lisämääritteille, joita voi käyttää yhdessä tuotetietosääntöjen kanssa.

Tärkeää: Jos päivität Kauppiaskeskuksen syötettä XML-muodossa yhdellekään alla mainitulle määritteelle, tuotetietojen XML-syöte on lisättävä RSS 2.0 ‑muodossa. Muussa tapauksessa syötteen käsittely ei ehkä suju oikein. Tämä koskee vain XML-syötteitä.

Tekniset vaatimukset

Display-mainostunnus [display_ads_id] – Tunniste dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan tuotteille

Määrite korvaa tunnus [id] ‑määritteen tuotesyötteessä vain dynaamisissa uudelleenmarkkinointikampanjoissa. Kunkin tuotteen Display-mainostunnuksen [display_ads_id] on oltava yksilöllinen tililläsi, eikä sitä voi käyttää uudelleen muissa syötteissä. Jos käytössä on useita syötteitä, eri syötteissä olevien Display-mainostunnusten on oltava yksilöllisiä. Voit käyttää mitä tahansa kirjain- ja numerosarjaa Display-mainostunnus [display_ads_id] ‑määritteessä.

Käyttö: Pakollinen, jos dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan tuotetunnukset poikkeavat Shopping-mainoksille ja maksuttomille tuotelistauksille ilmoittamistasi tunnus [id] ‑määritteistä.

Content API v2 (JSON) "displayAdsId": "tddy123uk" Content API v2 (XML) <display_ads_id>tddy123uk</display_ads_id>
Tyyppi Teksti
Merkkirajoitus 50
Teksti-/sarake-eroteltu tddy123uk
XML (syötteet) <g:display_ads_id>tddy123uk</g:display_ads_id>
Tuotteiden samankaltaisuustunnus Display-mainoksille [display_ads_similar_id] – Mainostajan määrittämät suositukset

Tätä määritettä käyttämällä voit suositella muita tuotteita, jotka näytetään dynaamisessa uudelleenmarkkinointimainoksessa.

Käyttö: Suositeltu, jos haluat tarjota omia tuotesuosituksiasi suosittelujärjestelmäämme. Voit ilmoittaa tämän määritteen jopa kymmenen kertaa tuotetta kohti.

Content API v2 (JSON) "displayAdsSimilarIds": ["tddy123uk", "tddy456us"]
Content API v2 (XML) <display_ads_similar_id>tddy123uk</display_ads_similar_id><display_ads_similar_id>tddy456us</display_ads_similar_id>
Tyyppi Teksti
Merkkirajoitus 50
Teksti-/sarake-eroteltu tddy123uk, tddy456us
XML (syötteet) <g:display_ads_similar_id>tddy123uk</g:display_ads_similar_id>
<g:display_ads_similar_id>tddy456us</g:display_ads_similar_id>
Display-mainoksen nimi [display_ads_title] – Tuotteen nimi dynaamisille uudelleenmarkkinointikampanjoille

Määrite korvaa nimi [title] ‑määritteen vain dynaamisissa uudelleenmarkkinointikampanjoissa. Nimeen kannattaa lisätä tuotteen ominaispiirteitä, kuten väri tai brändi, jotta se erottuu muista tuotteista.

Käyttö: Suositeltu, jos dynaamisessa uudelleenmarkkinointikampanjassa käytettävä tuotteen nimi eroaa Shopping-mainoksille ja maksuttomille listauksille ilmoittamastasi nimi [title] ‑määritteestä.

Content API v2 (JSON) "displayAdsTitle": "Miesten pikeepoolopaita"
Content API v2 (XML) <display_ads_title>Miesten pikeepoolopaita</display_ads_title>
Tyyppi Teksti
Merkkirajoitus 150
Teksti-/sarake-eroteltu Miesten pikeepoolopaita
XML (syötteet) <g:display_ads_title>Mens Pique Polo Shirt</g:display_ads_title>

Tärkeää:

• Jos käytät Display-mainoksen nimi [display_ads_title] ‑määritettä, sinun kannattaa noudattaa tarkasti toimituksellisia sääntöjä. Älä esimerkiksi lisää mitään mainostekstiä, kuten "Maksuton toimitus", äläkä käytä ISOJA KIRJAIMIA.
  • Lisää tuoteversion yleisnimi tuoteversioille. Jos esimerkiksi miesten pikeepoolopaita on saatavana punaisena ja sinisenä, voit käyttää jotain seuraavista nimistä:
    • Miesten pikeepoolopaita (molemmille vaihtoehdoille)
    • Miesten pikeepoolopaita – punainen (punaiselle paidalle)
    • Miesten pikeepoolopaita – sininen (siniselle paidalle)
Display-mainoslinkki [display_ads_link] – Suoraan dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan tuotteen laskeutumissivulle johtava URL-osoite

Kun potentiaalinen asiakas klikkaa tuotettasi dynaamisessa uudelleenmarkkinointimainoksessa, hänet ohjataan tähän URL-osoitteeseen. Sen on johdettava sivulle, jolla näkyy olennaisin osin samanlainen tuote kuin mitä asiakas katsoi. Määrite ohittaa linkki [link]- ja ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] ‑määritteet vain dynaamisissa uudelleenmarkkinointikampanjoissa. Liiketoimintasi tarpeista riippuen saatat joutua asettamaan kyseisen URL-osoitteen seurantaa varten.

Käyttö: Suositeltu, jos dynaamisessa uudelleenmarkkinointikampanjassa käytettävän tuotteen URL-osoite eroaa Shopping-mainoksille ja maksuttomille listauksille ilmoittamastasi linkki [link] ‑määritteestä.

Content API v2 (JSON) "displayAdsLink": "https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030" Content API v2 (XML) <display_ads_link>https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030</display_ads_link>

Tyyppi URL-osoite (http://-osion on oltava mukana)
Merkkirajoitus 2 000
Teksti-/sarake-eroteltu https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
XML (syötteet) <g:display_ads_link>http://www.example.com/
asp/sp.asp?cat=12&amp;id=1030
</g:display_ads_link>
Display-mainoksen marginaaliarvo [display_ads_value] – Tarjouksen kate dynaamisille uudelleenmarkkinointikampanjoille

Määrittää tuotteen katteen. Tämän määritteen avulla voit asettaa arvon tuotteen konversiolle.

Käyttö: Valinnainen määrite tuotteen katteen ilmoittamiseen.

Content API v2 (JSON) "displayAdsValue": 5.00
Content API v2 (XML) <display_ads_value>5.00</display_ads_value>
Tyyppi Kelluva
Teksti-/sarake-eroteltu 5,00
XML (syötteet) <g:display_ads_value>5.00</g:display_ads_value>
Poissuljettu sijainti [excluded_destination] – Tuotteiden poissuljetut sijainnit

Content API v2 (JSON) "destinations": [
  {
   "destinationName": "DisplayAds",
   "intention": "excluded"
  }
]
Content API v2 (XML) <destination intention="excluded">
DisplayAds</destination>

Muoto Hyväksytyt esimääritetyt arvot:
  • Shopping_ads
  • Display_ads
Teksti-/sarake-eroteltu Shopping_ads, Display_ads
XML (syötteet) <g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>
Display-mainosten tuoteryhmittely [ads_grouping]

Käytetään tuotteiden vapaaseen ryhmittelyyn. Sitä voidaan käyttää tuotesuodattimissa kampanjan rajoittamiseksi tiettyyn tuoteryhmään tai tuotetavoitteisiin eri hintatarjousten tekemiseksi eri tuoteryhmille. Pakollinen, jos haluat käyttää eri hintatarjousta tuotteiden eri alaryhmille. Määritteessä voi käyttää vain yhtä arvoa.

Huomaa, ettei tätä määritettä tueta Shopping-kampanjoissa.

Tyyppi Merkkijono
Teksti-/sarake-eroteltu comforters
XML (syötteet) <g:ads_grouping>comforters</g:ads_grouping>
Display-mainosten tuoteryhmittelytunniste [ads_labels]

Tämä määrite muistuttaa Display-mainosten tuoteryhmittely [ads_grouping] ‑määritettä, mutta sille voi määrittää useita arvoja, jolloin tuotteelle voi lisätä useita tunnisteita. Voit lisätä Display-mainosten tuoteryhmittelytunniste [ads_labels] ‑määritteen jopa 30 kertaa. Tämä määrite toimii klikkauskohtaisen hinnan kanssa ja aktivoivissa videokampanjoissa.

Huomaa, ettei tätä määritettä tueta Shopping-kampanjoissa.

Tyyppi Merkkijono
Teksti-/sarake-eroteltu vaatteet, kengät
XML (syötteet) <g:ads_labels>vaatteet</g:ads_labels>, <g:ads_labels>kengät</g:ads_labels>