I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om attributspecifikationer for displayannoncer

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

På denne side finder du de tekniske krav til de yderligere attributter, der er til rådighed for dynamisk remarketing, og som kan bruges i forbindelse med specifikationen for produktdata.

Vigtigt! Hvis du opdaterer dit Merchant Center-feed i XML i forbindelse med nogen af de attributter, der er angivet nedenfor, skal du tilføje XML-produktdatafeedet i RSS 2.0. Ellers risikerer du, at dit feed ikke bliver behandlet korrekt. Dette gælder udelukkende for XML-feeds.

Tekniske krav

Id til displayannoncer [display_ads_id] – et id for et produkt til dynamiske remarketingkampagner

Denne attribut tilsidesætter attributten 'id' [id] i dit produktfeed, når det gælder dynamiske remarketingkampagner. Id'et for displayannoncer [display_ads_id] skal være unikt for hvert enkelt produkt på din konto og kan ikke genbruges mellem dine feeds. Hvis du har flere feeds, skal 'id til displayannoncer' for produkter i forskellige feeds stadig være unikke. Du kan bruge enhver sekvens af bogstaver og tal til attributten 'id til displayannoncer'.

Hvornår skal den medtages? Attributten er obligatorisk, hvis produkt-id'erne for dine dynamiske remarketingkampagner adskiller sig fra det id, du indsender til Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser i attributten id [id].

Content API v2 (JSON) "displayAdsId": "tddy123uk" Content API v2 (XML) <display_ads_id>tddy123uk</display_ads_id>
Type Tekst
Tegnbegrænsning 50
Tekst/tabulatorsepareret tddy123uk
XML (feeds) <g:display_ads_id>tddy123uk</g:display_ads_id>
'Displayannoncer med lignende id' [display_ads_similar_id] – annoncørspecifikke anbefalinger

Brug denne attribut til at anbefale andre produkter, der vil blive vist i en dynamisk remarketingannonce.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis du vil have vores anbefalingsværktøj til at tage hensyn til dine egne produktanbefalinger. Du kan indsende attributten op til ti gange pr. produkt.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 50
Tekst/tabulatorsepareret tddy123uk, tddy456us
XML (feeds) <g:display_ads_similar_id>tddy123uk</g:display_ads_similar_id>
<g:display_ads_similar_id>tddy456us</g:display_ads_similar_id>
'Titel på displayannoncer' [display_ads_title] – produktets titel til dynamiske remarketingkampagner

Denne attribut tilsidesætter attributten 'titel' [title], men kun når det gælder dine dynamiske remarketingkampagner. Vi anbefaler, at du angiver særlige kendetegn – f.eks. farve eller brand – i produktets titel, så det adskiller sig fra andre lignende produkter.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis den titel, du vil anvende på et produkt i din dynamiske remarketingkampagne, adskiller sig fra den titel, du indsender til Shopping-annoncer og gratis fortegnelser i attributten titel [title].

Type Tekst
Tegnbegrænsning 150
Tekst/tabulatorsepareret Pique-polotrøje til mænd
XML (feeds) <g:display_ads_title>Mens Pique Polo Shirt</g:display_ads_title>

Vigtigt!

• Vi anbefaler, at du følger vores redaktionelle retningslinjer nøje, hvis du bruger 'titel_for_displayannoncer' [display_ads_title]. F.eks. fraråder vi, at du medtager nogen form for kampagnetekst som eksempelvis "Gratis forsendelse", og du må ikke udelukkende anvende STORE BOGSTAVER.
  • For variantprodukter skal du medtage den fælles titel for variantprodukterne. Hvis "Pique-polotrøje til mænd" f.eks. findes i rød og i blå, kan du bruge en af følgende titler:
    • Pique-polotrøje til mænd (kan bruges for begge varianter)
    • Pique-polotrøje til mænd – rød (for den røde trøje)
    • Pique-polotrøje til mænd – blå (for den blå trøje)
Link til displayannoncer [display_ads_link] – direkte webadresse til dit produkts landingsside i dynamiske remarketingkampagner

Når en potentiel kunde klikker på dit produkt i en dynamisk remarketingannonce, sendes vedkommende videre til denne webadresse. Den skal føre til en side, der viser et produkt, der grundlæggende er identisk med det produkt, som kunden kiggede på. Denne attribut tilsidesætter attributterne link [link] og annonceomdirigering [ads_redirect], men kun når det gælder dynamiske remarketingkampagner. Du skal angive denne alternative webadresse, hvis din virksomhed vil måle effektiviteten af den aktuelle kampagne.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis den webadresse, du vil anvende for et produkt i din dynamiske remarketingkampagne, adskiller sig fra det link, du indsender til Shopping-annoncer og gratis fortegnelser i attributten link [link].

Content API v2 (JSON) "displayAdsLink": "https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030" Content API v2 (XML) <display_ads_link>https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030</display_ads_link>

Type Webadresse (skal indeholde http://-delen)
Tegnbegrænsning 2.000
Tekst/tabulatorsepareret https://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
XML (feeds) <g:display_ads_link>http://www.example.com/
asp/sp.asp?cat=12&amp;id=1030
</g:display_ads_link>
'Produktmargin i displayannoncer' [display_ads_value] – tilbudsavance i dynamiske remarketingkampagner

Angiver avancen på et produkt. Du kan anvende attributten til at angive, hvor værdifuld konverteringen af produktet er.

Hvornår skal den medtages? Valgfri attribut, der angiver avancen på et produkt.

Type Flydende
Tekst/tabulatorsepareret 5,00
XML (feeds) <g:display_ads_value>5.00</g:display_ads_value>
'Udelukket_destinationer' [excluded_destinations] – udelukkede destinationer for dine produkter

Content API v2 (JSON) "destinations": [
  {
   "destinationName": "DisplayAds",
   "intention": "excluded"
  }
]
Content API v2 (XML) <destination intention="excluded">
DisplayAds</destination>

Format Accepterede foruddefinerede værdier:
  • Shopping_ads
  • Display_ads
Tekst/tabulatorsepareret Shopping_ads, Display_ads
XML (feeds) <g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>
'Produktgruppering i displayannoncer' [ads_grouping]

Bruges til at gruppere produkter på en vilkårlig måde. Attributten kan bruges som produktfilter for at begrænse en kampagne til en gruppe af produkter eller som produktmål for at afgive et anderledes bud for en gruppe af produkter. Den skal angives, hvis du vil byde forskelligt på forskellige undergrupper af produkter. Den kan kun indeholde én værdi.

Bemærk, at attributten ikke understøttes i Shopping-kampagner.

Type Streng
Tekst/tabulatorsepareret vattæpper
XML (feeds) <g:ads_grouping>vattæpper</g:ads_grouping>
Etiket til produktgruppering i displayannoncer [ads_labels]

Denne attribut ligner attributten produktgruppering i displayannoncer [ads_grouping], men den kan indeholde flere værdier, så du kan tagge et produkt med flere etiketter. Du kan tilføje attributten etiket til produktgruppering i displayannoncer [ads_labels] op til 30 gange. Denne attribut bruges med pris pr. klik-baserede kampagner og videokampagner med handling.

Bemærk, at attributten ikke understøttes i Shopping-kampagner.

Type Streng
Tekst/tabulatorsepareret tøj, sko
XML (feeds) <g:ads_labels>tøj</g:ads_labels>, <g:ads_labels>sko</g:ads_labels>