Attributspecifikation for displayannoncer

På denne side finder du de tekniske krav til de yderligere attributter, der er til rådighed for dynamisk remarketing, og som kan bruges i forbindelse med specifikationen for produktdata.

Vigtigt! Hvis du opdaterer dit Merchant Center-feed i XML for nogle af ​​de attributter, der er angivet nedenfor, skal du tilføje XML-produktdatafeedet i RSS 2.0. Ellers risikerer du, at dit feed ikke bliver behandlet korrekt. Dette gælder udelukkende for XML-feeds.

display ads id [display_ads_id] [id_for_displayannoncer] – Identificerer en vare, som deltager i dynamiske remarketingkampagner

Attributten tilsidesætter attributten id [id] i dit produktfeed, når det gælder dynamiske remarketingkampagner. Attributten display_ads_id [id_for_displayannoncer] skal være unik for hver enkelt vare på din konto og kan ikke genbruges mellem dine feeds. Hvis du har flere feeds, skal display_ads_id [id_for_displayannoncer] for varer i forskellige feeds stadig være unik. Du kan bruge enhver sekvens af bogstaver og tal til display_ads_id [id_for_displayannoncer].

Hvornår skal den medtages? Attributten er obligatorisk, hvis produkt-id'erne for dine dynamiske remarketingkampagner adskiller sig fra den id [id]-attribut, du indsender til Shopping-annoncer.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 50
Tekst/tabulatorsepareret tddy123uk
XML (feeds) <g:display_ads_id>tddy123uk</g:display_ads_id>
display ads similar id [display_ads_similar_id] – Annoncørspecificerede anbefalinger

Brug denne attribut til at anbefale andre varer, der vil blive vist i en dynamisk remarketingannonce.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis du vil have vores anbefalingsværktøj til at tage hensyn til dine egne produktanbefalinger. Du kan indsende attributten op til ti gange pr. vare.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 50
Tekst/tabulatorsepareret tddy123uk,tddy456us
XML (feeds) <g:display_ads_similar_id>tddy123uk</g:display_ads_similar_id>
<g:display_ads_similar_id>tddy456us</g:display_ads_similar_id>
display ads title [display_ads_title] – Varens titel i dynamiske remarketingkampagner

Attributten tilsidesætter attributten title [titel], når det gælder dine dynamiske remarketingkampagner. Vi anbefaler, at du angiver særlige kendetegn – f.eks. farve eller mærke – i varens titel, så den adskiller sig fra andre lignende produkter.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis den titel, du vil anvende på en vare i din dynamiske remarketingkampagne, adskiller sig fra den title [titel]-attribut, du indsender til Shopping-annoncer.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 150
Tekst/tabulatorsepareret Pique-polotrøje til mænd
XML (feeds) <g:display_ads_title>Mens Pique Polo Shirt</g:display_ads_title>

Vigtigt!

• Vi anbefaler, at du følger vores redaktionelle retningslinjer nøje, hvis du bruger display_ads_title [titel_for_displayannoncer]. F.eks. fraråder vi, at du medtager nogen form for kampagnetekst som eksempelvis "Gratis forsendelse", og du må ikke udelukkende anvende STORE BOGSTAVER.
  • For variantprodukter skal du medtage den fælles titel for varianterne. Hvis "Pique-polotrøje til mænd" findes i rød og i blå, kan du bruge en af følgende titler:
    • Pique-polotrøje til mænd (kan bruges for begge varianter)
    • Pique-polotrøje til mænd – rød (for den røde trøje)
    • Pique-polotrøje til mænd – blå (for den blå trøje)
display ads link [display_ads_link] – Direkte webadresse til din vares landingsside i dynamiske remarketingkampagner

Når en bruger klikker på din vare i en dynamisk remarketingannonce, sendes vedkommende videre til denne webadresse. Landingssiden skal vise en vare, der grundlæggende er identisk med den vare, brugeren har set i annoncen. Denne attribut tilsidesætter attributterne link [link] og ads_redirect [ads_omdirigering], når det gælder dine dynamiske remarketingkampagner. Du angiver denne alternative webadresse, hvis din virksomhed ønsker at måle effektiviteten af den aktuelle kampagne.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis den webadresse, du vil anvende for en vare i din dynamiske remarketingkampagne, adskiller sig fra den link [link]-attribut, du indsender til Shopping-annoncer.

Type Webadresse (skal indeholde http://-delen)
Tegnbegrænsning 2.000
Tekst/tabulatorsepareret http://www.example.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
XML (feeds) <g:display_ads_link>http://www.example.com/
asp/sp.asp?cat=12&amp;id=1030
</g:display_ads_link>
display ads value [display_ads_value] – Tilbudsavance i dynamiske remarketingkampagner

Angiver avancen på en vare. Du kan anvende attributten til at angive, hvor værdifuld konverteringen af varen er.

Hvornår skal den medtages? Valgfri attribut, der angiver avancen på en vare.

Type Flydende
Tekst/tabulatorsepareret 5,00
XML (feeds) <g:display_ads_value>5.00</g:display_ads_value>
excluded_destination [udelukket_destination] – udelukkede destinationer for dine varer
Format Accepterede foruddefinerede værdier:
  • Shopping
  • Display Ads
Tekst/tabulatorsepareret Shopping, Display Ads
XML (feeds) <g:excluded_destination>Shopping</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Displayannoncer</g:excluded_destination>
ads-gruppering (ads_grouping [ads_gruppering])

Bruges til at gruppere produkter på en vilkårlig måde. Attributten kan bruges som produktfilter for at begrænse en kampagne til en gruppe af produkter eller som produktmål for at afgive et anderledes bud for en gruppe af produkter. Den skal angives, hvis du vil byde forskelligt på forskellige undersæt af produkter. Den kan kun indeholde én værdi.

Bemærk, at attributten ikke understøttes i Shopping-kampagner.

Type streng
Tekst/tabulatorsepareret vattæpper
XML (feeds) <g:ads_grouping>vattæpper</g:ads_grouping>
ads-etiketter (ads_labels [ads_etiketter])

Minder om attributten "ads_grouping [ads_gruppering]", men denne attribut kan indeholde flere værdier, så du kan tagge et produkt med flere etiketter. Denne attribut bruges med pris pr. klik-baserede kampagner og TrueView-kampagner til Shopping.

Bemærk, at attributten ikke understøttes i Shopping-kampagner.

Type streng
Tekst/tabulatorsepareret tøj, sko
XML (feeds) <g:ads_labels>tøj</g:ads_labels>, <g:ads_labels>sko</g:ads_labels>