I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om opmærkning af strukturerede data i Merchant Center

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Opmærkning af strukturerede data er en maskinlæsbar fremstilling af dine produktdata direkte på dit website, som kan bruges til at dele dine produktdata med Google Merchant Center. Den opmærkning, der føjes til din HTML, hjælper Google og andre søgemaskiner med at forstå og behandle dit indhold på en pålidelig måde. Se, hvordan du konfigurerer strukturerede data til Merchant Center.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Kom godt i gang

Du kan bruge schema.org-strukturerede opmærkninger til at give Google mulighed for pålideligt at hente opdaterede oplysninger direkte på dit website. I Merchant Center kan de strukturerede opmærkninger bruges til at opdatere dine produktdata og forenkle oprettelsen og vedligeholdelsen af dit produktfeed.

Gyldig struktureret opmærkning giver os mulighed for at læse dine produktdata og aktivere 2 funktioner:

• Automatisk opdatering af varer: Funktionen mindsker risikoen for, at din konto suspenderes, samt for at varerne afvises som følge af uoverensstemmelser i pris og tilgængelighed.
  • Automatiske feeds: Funktionen er tilgængelig via inputmetoden "websitecrawl" og opretter et primært feed på din Merchant Center-konto.

Sådan fungerer det

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet Indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Opmærkning af strukturerede data er et opmærkningssystem, som du kan føje til dit website. Med strukturerede data kan Google og andre webplatforme automatisk læse dit website og hente produktdata direkte fra din HTML-kode. Schema.org er en samling opmærkninger af strukturerede data, der understøttes og bruges af store søgemaskiner og webplatforme, bl.a. Google.

Hvis du vil finde og rette problemer med strukturerede data, anbefaler vi, at du bruger Search Console eller værktøjet til udvidede resultater.

Automatisk opdatering af varer med opmærkning af strukturerede data

Undgå afvisninger af varer som følge af uoverensstemmende oplysninger om pris og tilgængelighed ved at bruge automatisk opdatering af varer. Denne funktion giver Merchant Center mulighed for at opdatere dine varer på baggrund af de strukturerede data på dit website, hvis de angivne produktdata er forældede.

Bemærk! Automatisk opdatering af varer kan ikke erstatte regelmæssig opdatering af produktdata i Merchant Center.

Opret feeds med opmærkning af strukturerede data

Hvis du har opmærket dit website med strukturerede data, kan du vælge "websitecrawl", når du angiver inputmetoden til dit feed. Så opretter Google et produktdatafeed, der er baseret på de strukturerede data, som du har angivet på dit website.

Krav til opmærkning af strukturerede data

• Opmærkning af strukturerede data skal være til stede i den HTML-kode, der returneres fra webserveren. Opmærkning af strukturerede data kan ikke genereres med JavaScript, efter at siden er blevet indlæst.
  • Din landingsside må ikke ændres ud fra oplysninger om kunden, f.eks. hvis du tilpasser priser baseret på en kundens IP-adresse eller browsertype.
  • Strukturerede data skal matche de værdier, der vises for kunden. Det er i strid med vores retningslinjer for webudviklere at angive forkerte data på dine produkters landingssider.