I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Implementation guide

Trin 2: Opret en promovering

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center
Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Denne artikel indeholder oplysninger om de 2 muligheder, du kan bruge til at oprette en promovering.

Du skal oprette kampagner for at angive oplysninger om tilbud, du vil dele med kunder på Google. Når du føjer kampagner til produkter, du sælger på Google, får kunderne vist et link til et "særtilbud" (f.eks. 15 % rabat, gratis forsendelse og meget mere).

Få flere oplysninger om bedste praksis for promoveringer.

Mulighed 1: Brug værktøjet til promoveringsoprettelse

Værktøjet til promoveringsoprettelse findes i kontrolpanelet "Kampagner" på din Merchant Center-konto. Det giver dig mulighed for at indtaste individuelle kampagner manuelt. Brug værktøjet til promoveringsoprettelse, hvis du skal indsende et lille antal kampagner.

Følg vejledningen nedenfor for at tilføje kampagner manuelt:

1. Klik på Marketing i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Kampagner.
  2. Klik på plusknappen .
  3. Vælg land og sprog for kampagnen. Det land, du vælger, afgør, hvilken valuta der vises i kampagnen.
  4. Vælg den destination, hvor kampagnen skal vises: Shopping-annoncer, Gratis fortegnelser eller Annoncer for lokalt butikslager. Du kan vælge mere end én destination.
  5. Vælg de promoveringskategorier, der passer bedst til din promovering.
  6. Følg vejledningen, og klik derefter på Gem.

Værktøjet til promoveringsoprettelse understøtter følgende kampagnekategorier:

• Rabatbeløb: Giv rabatbeløb på dine varer
  • Rabatprocent: Giv en procentvis rabat på dine varer
  • Gratis gave: Giv en gratis gave baseret på varekøb eller brugt beløb
  • Gratis forsendelse: Giv gratis forsendelse baseret på varekøb eller brugt beløb (ikke tilgængeligt for annoncer for lokalt butikslager).

Værktøjet til promoveringsoprettelse giver dig mulighed for at angive forbrugsgrænser, rabatbeløb, gavebeskrivelser og meget mere. Når du har valgt din promoveringskategori, viser værktøjet alle de relevante valgmuligheder for din promovering. Følg vejledningen for at oprette din promovering.

Hvis du vælger at anvende dine kampagner på specifikke produkter i dit produktfeed, skal du vælge Opret tilpassede filtre ud fra produktattributter i værktøjet til promoveringsoprettelse. Med denne mulighed kan du vælge specifikke samlinger af tilbud fra dit produktfeed for enten at foretage ekskluderinger eller inkluderinger i dine kampagner. Du kan angive de varer, der skal laves en promovering for, ved hjælp af de følgende attributter:

Bemærk! Der skelnes mellem store og små bogstaver i teksten i filtrene.

Hvis annoncer for lokalt butikslager er destinationen for din promovering:

• Angiv et link til din kampagnes infoside under konfigurationen. Promoveringslinket bruges til at verificere indløsningen og gyldigheden af den lokale promovering.
  • Vælg dine Google-virksomhedsprofiler under konfigurationen for at bestemme, hvilke virksomhedsprofiler der er kvalificerede til kampagnen. Du kan vælge alle virksomhedsprofiler eller begrænse dem til specifikke butikskoder.

Følg vejledningen ovenfor for de kampagner, du vil oprette i værktøjet til promoveringsoprettelse. Hvis du opretter kampagner ved hjælp af værktøjet til promoveringsoprettelse, kan du stadig uploade kampagner via et promoveringsfeed (se Mulighed 2 nedenfor).

Alle kampagner vises i dit kontrolpanel.

Mulighed 2: Opret et promoveringsfeed

Et promoveringsfeed er et regneark, der indeholder alle de kampagner, du bruger online. Brug et promoveringsfeed, når du skal indsende et stort antal kampagner.

For at komme i gang skal du oprette et regneark (for eksempel en txt-fil, .xml-fil eller Google Sheets). Klik på promoveringsfeeds i øverste højre hjørne af kontrolpanelet "Kampagner" for at få flere oplysninger. Se specifikationerne for promoveringsfeeds for at få detaljerede oplysninger. Se Rediger en promovering, eller skift promoveringsstatus, hvis du vil foretage ændringer af en eksisterende promovering.

Hvis du vil vise interesse for kampagneprogrammet, skal du udfylde formularen til Merchant Center-kampagner. Hvis du allerede har promoveringsfeeds for andre udbydere, kan du opstille regler for at omdanne eksisterende data, så de matcher vores krav til specifikationer for produktfeeds. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer feedregler.

Gennemgå resultaterne af feedbehandling

Du kan gennemgå resultaterne af al feedbehandling for filbaserede feeds eller feeds, der er baseret på Google-regneark. Sådan finder du resultaterne:

1. Klik på Marketing i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Kampagner.
  2. Klik på Kampagnefeeds øverst til højre på kontrolpanelet "Kampagner".
  3. Klik på navnet på det promoveringsfeed, du vil gennemgå.
  4. Gennemgå resultaterne:
    • Egenskaber: Dette omfatter vigtige feedegenskaber, som varierer afhængigt af inputmetoden for feedet. Her kan du finde attributter som f.eks. inputmetode, tidszone, filstørrelse, registreret afgrænsning (hvis det er relevant) og meget mere.
    • Attributter: Afhængigt af hvilket Merchant Center-program dit feed er tilmeldt, kræver vi, at attributterne overholder specifikationen for produktdata. I denne sektion kan du gennemgå alle de attributter, vi har fundet i dit feed, bl.a. de attributter, der genkendes og knyttes til feedspecifikationen, samt ikke-genkendte attributter, der ikke matcher nogen af dem, der er angivet i specifikationen for produktdata. Du kan gennemgå listen og bruge værktøjer, f.eks. feedregler, til at fortælle Merchant Center, hvilken ikke-genkendt attribut du vil bruge til udfyldning af en Google-attribut. Du kan f.eks. bruge den værdi, du har indsendt for produktnavn [product_name] i attributten titel [title].
    • Behandler data: I denne sektion kan du se antallet af varer, der findes i dit feed, og gennemgå dem, hvor der er registreret vareproblemer. Gennemgå listen over vareproblemer for at se, hvor mange varer i dit feed der er berørt, inklusive eksempler og links til dokumentation, der kan hjælpe med at løse problemet.

Mulighed 3: Brug Content API til kampagner

Du kan dele og administrere dine kampagnedata med Google ved hjælp af Content API.

Content API er tilgængelig for sælgere i følgende lande. Tabellen nedenfor viser tilknytningen af det land, der målrettes mod, hvor kampagnen kan gøres tilgængelig for de sprog, der understøttes i det pågældende land.

Land Understøttede sprog
Australien Engelsk
Brasilien Portugisisk og engelsk
Canada Engelsk og fransk
Frankrig Fransk og engelsk
Tyskland Tysk og engelsk
Indien Engelsk
Italien Italiensk og engelsk
Japan Japansk og engelsk
Nederlandene Nederlandsk og engelsk
Sydkorea Koreansk og engelsk
Spanien Spansk og engelsk
Storbritannien Engelsk
United States Engelsk

Få flere oplysninger om, hvordan du kommer godt i gang med at bruge Content API for Shopping.

Mulighed 4: Brug kampagner fra tredjepartspartnere (kun i USA)

Hvis du har en Shopify- eller WooCommerce-konto, kan du knytte dine produktrabatter fra disse platforme til din Merchant Center-konto for at vise dine kampagner for dine produkter på Google. Du behøver ikke at oprette dine kampagner via din Merchant Center-konto, hvis du bruger denne funktion. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer kampagner med tredjepartspartnere.