Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Rekisteröitymisopas

Yleiskatsaus: Kauppiaskeskuksen tuotetietosäännöt

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaskeskuksen tuotetietosääntösivulla luetellaan kaikki määritteet, jotka sinun on lisättävä, jotta tuotteitasi voidaan näyttää Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa tuotelistauksissa.

Osa määritteistä on pakollisia kaikille tuotteille ja osa vain tietynlaisille tuotteille (esimerkiksi vaatteille). Muut määritteet ovat suosituksia. Pakollisen määritteen pois jättäminen voi estää kyseisen tuotteen näkymisen Shopping-mainoksissa ja listauksissa. Suositellun määritteen pois jättäminen voi vähentää tuotteen näkyvyyttä. Lukemalla koko dokumentin opit varmistamaan, että tuotteesi näkyvät Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa.

Tuotetietosäännöt sisältävät myös ohjeet laadukkaiden tietojen lähettämiseen Googlelle. Tuoreet, kattavat ja tarkat tuotetiedot auttavat asiakkaita löytämään tuotteesi. Seuraavassa on parhaita käytäntöjä, joilla voit välttää yleisimmät tietoihin liittyvät rikkomukset:

Overview of Merchant Center’s product data specification [infographic]

Jotta voit välttää syötteesi jäädyttämisen, tutustu huolellisesti Googlen maksuttomien tuotelistausten käytäntöihin, Shopping-mainosten käytäntöihin ja tuotetietosääntöihin.