Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Paikallisten syötteiden rekisteröinti ja toimittaminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tämä on paikallisen varaston aloitusoppaan vaihe 5c.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimitat tuotetietosi Googlelle Kauppiaskeskus-tilin kautta.

Jos haluat lähettää tuotetiedot sovellusliittymää käyttämällä, lue lisää Google Content API ‑sovellusliittymästä.

Vaihe 1: Rekisteröi syötteet

Syöte on rekisteröitävä, kun se toimitetaan ensimmäistä kertaa Kauppiaskeskukseen. Rekisteröinti on tehtävä vain kerran syötettä kohden. Seuraa syötteen rekisteröinnin vaiheita. Lue lisää tietojen toimittamisesta sovellusliittymää käyttämällä.

Paikallisia syötteitä on kahdentyyppisiä:

Syöte Tyyppi Toiminto
Tuotesyöte Ensisijainen syöte Toimittaa Googlelle luettelon liikkeessä myymistäsi tuotteista sekä niitä kuvaavia määritteitä. Tämä syöte voi sisältää erilaisia tietoja sen mukaan, onko tuote saatavana vain kivijalkaliikkeessä vai sekä liikkeessä että verkossa.
Paikallisvarastosyöte Lisäsyöte Kertoo Googlelle, kuinka monta kappaletta tuotetta on myynnissä, mistä liikkeistäsi sitä on saatavilla ja mihin hintaan.
Tuotesyöte on rekisteröitävä ensisijaiseksi syötteeksi.

Vaihe 2: Lataa syötteet

Kun olet rekisteröinyt syötteesi, voit ladata tiedot Kauppiaskeskukseen. Suosittelemme, että luot latausaikataulun, jotta tietosi lähetetään automaattisesti. Lue lisää käytettävissä olevista latausmenetelmistä

Tärkeää: Jos toimitat tiedoston, jossa on vain paikallisen tuotesyötteen tai paikallisen saatavuussyötteen otsikot, emme näytä paikallisia tuotteita lainkaan. Näin voi käydä esimerkiksi sellaisessa tapauksessa, että lataat tyhjän syötteen ilman tuotetietoja tai liikkeen tietoja.

Toimitustiheys

Kaikki paikallisten tuotteiden syötteet pitää toimittaa mahdollisimman tiheästi, jotta tiedot olisivat tuoreita ja tarkkoja. Suosittelemme seuraavia vähimmäislataustiheyksiä eri syötteille:

Syöte

Suositeltava vähimmäislataustiheys

Tuotesyöte

Vähintään kerran päivässä. Huomaa, että data vanhenee 30 päivän kuluessa.

Paikallinen saatavuussyöte

Vähintään kerran päivässä, mutta sen voi ladata myös useita kertoja päivässä varastosegmenttien päivittämiseksi. Paikallisen saatavuussyötteen lähettäminen useita kertoja päivässä edellyttää yhteydenottoa tukitiimiin tällä lomakkeella. Kaupan paikallinen varastodata vanhenee, kun kaupan minkä tahansa määritteen päivityksestä on kulunut 14 päivää.

Vinkki: Tarkista datamäppäys eri syötteissä varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Muista myös päivittää liikkeesi Yritysprofiili-tiedot aina, kun uusi kauppa avataan tai vanha suljetaan, kauppa muuttaa aukioloaikojaan tai yrityksesi tiedoissa tapahtuu muita merkittäviä muutoksia.