I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Tilmeld og indsend lokale feeds

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Dette er trin 5c i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne artikel beskriver, hvordan du indsender dine produktoplysninger til Google via din Merchant Center-konto.

Få flere oplysninger om Google Content API, hvis du vil indsende produktdata via API.

Trin 1: Tilmeld dine feeds

Du skal tilmelde et feed, første gang du indsender det til Merchant Center. Du skal kun udføre denne tilmeldingsproces én gang pr. feed. Følg vejledningen for at tilmelde dit feed. Læs mere om indsendelse af data via API.

Der er 2 typer lokale feeds:

Feed Type Funktion
Produkter Primært Giver os en liste over varer, som du sælger i butikken, med attributter, der beskriver dem. Dette feed kan indeholde forskellige oplysninger, afhængigt af om varen kun er tilgængelig i butikken eller både i butikken og online.
Lagerstatus for butik Supplerende Fortæller os, hvor mange af dine produkter der er til salg, i hvilke af dine butikker og til hvilken pris.
Dit produktfeed skal tilmeldes som et primært feed.

Trin 2: Upload dine feeds

Når du har tilmeldt dit feed, kan du uploade dine data til Merchant Center. Vi anbefaler, at du opretter en tidsplan for din upload, så dine data sendes automatisk. Få flere oplysninger om tilgængelige uploadmetoder

Vigtigt! Hvis du indsender en fil, der kun indeholder overskrifterne til det lokale produktfeed eller feedet for lokal lagerstatus (med andre ord uploader du et tomt feed uden produkt- eller butiksoplysninger), viser vi ikke lokale produkter.

Indsendelsesfrekvens

Hvert af dine datafeeds for annoncer for lokalt butikslager skal uploades så ofte som muligt for at sikre, at dine oplysninger er opdaterede og nøjagtige. Vi anbefaler som minimum følgende uploadfrekvens for hvert feed:

Feed

Anbefalet minimumsfrekvens for upload

Produkter

Mindst en gang om dagen. Bemærk, at disse data udløber efter 30 dage.

Lagerstatus for butik

Mindst én gang om dagen, men kan indsendes flere gange om dagen for at opdatere dele af dit lager. Hvis du vil indsende dit feed for lokal lagerstatus flere gange om dagen, skal du kontakte vores supportteam ved hjælp af denne formular. En butiks data om lokalt butikslager udløber, når der er gået 14 dage, siden den pågældende butiks attributter sidst blev opdateret.

Tip! Tjek datakortlægningen på tværs af feeds for at sikre, at alt fungerer efter hensigten.

Du skal også opdatere dine butiksoplysninger i dine virksomhedsprofiler, når en ny butik åbnes, eller hvis en eksisterende butik lukker eller ændrer åbningstider, eller når andet skal redigeres med hensyn til en bestemt virksomhed.