Kom godt i gang med Shopping-kampagner og din Google Ads-konto

Shopping-annoncer er annoncer, der indeholder udvidede produktoplysninger såsom produktbillede, pris og sælgernavn. De oprettes ved hjælp af dataattributter, der bygger på de produktoplysninger, du indsender i dit datafeed i Merchant Center. Annoncerne vises til personer, der søger på produkter af den type, du annoncerer for.

Du kan tilpasse annoncens indhold, angive et budget og en pris, som du er tilfreds med, og du kan nemt måle effekten af dine annoncer med avancerede rapporterings- og effektivitetsværktøjer.

Shopping-kampagner

Du skal oprette kampagner for dine Shopping-annoncer i Google Ads for at annoncere for dine produkter. Shopping-kampagner giver dig mulighed for at administrere, organisere og optimere Shopping-annoncer. Derefter kan du bruge de effektive rapporterings- og benchmarkingværktøjer til at overvåge og optimere dine kampagners effektivitet.

Dine produktdata er en integreret del af den metode, du bruger til at oprette og administrere dine Shopping-kampagner. Hvis du gør alle dine produktdata tilgængelige til dine Shopping-kampagner, kan du nemt gennemse og organisere dit varelager og træffe velovervejede beslutninger med hensyn til din annonceringsstrategi.

Opret en Shopping-kampagne

Smart Shopping-kampagner kombinerer almindelige Shopping- og displayremarketing-kampagner. De bruger automatisk budgivning og annonceplacering til at markedsføre dine produkter og din virksomhed på forskellige netværk. Få flere oplysninger om Smart Shopping-kampagner

I Shopping-kampagner bruges der produktgrupper til at vælge, hvilke produkter der skal bydes på i en konkret kampagne. Du kan underinddele dit lager i tilpassede produktgrupper med produktattributter (f.eks. category [kategori], product type [produkttype] og brand [brand]) og med den ønskede granularitet. Produkterne i de produktgrupper, du ikke underinddeler, forbliver i produktgruppen "Alt andet". Herefter angiver du bud for hver produktgruppe ud fra dine kampagnemål.

Når du har oprettet kampagnen i Merchant Center, kan du bruge de detailhandelsspecifikke værktøjer i Google Ads til at administrere din kampagne og foretage yderligere underinddeling af dine produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Shopping-kampagne

Hvis du har aktiveret annoncer for lokalt butikslager, indeholder den Shopping-kampagne, du har angivet som standard, en lokal kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Shopping-kampagner til at promovere lokalt butikslager.