Sælgerbedømmelser

Sælgerbedømmelser i Shopping-annoncer kan være baseret på en eller flere af følgende kilder:

• Google Kundeanmeldelser: Et gratis program, der indsamler anmeldelser efter køb på vegne af sælgere.
  • Samlede effektivitetsmetrics fra shoppingundersøgelser, som er foretaget af Google.
  • Bedømmelser fra Google Forbrugerundersøgelser, en platform til markedsundersøgelser, vi bruger til at indsamle data fra visse domæner og virksomheder.
  • Shoppinganmeldelser af dit butiksdomæne, heriblandt anmeldelser fra diverse tredjepartskilder.

Vi ændrer ikke eksisterende anmeldelser. Vi viser blot anmeldelser fra websites med sælgerbedømmelser. Da vi gerne vil vise ensartede bedømmelser, tilpasser vi bedømmelserne til en fælles skala, og vi filtrerer de anmeldelser fra, som Google anser for at være utroværdige eller problematiske.

Bedømmelser af din butik vises automatisk. Du behøver ikke at gøre noget. Efterhånden som vi udvikler dette program, fortsætter vi med at forbedre og finjustere vores bedømmelser. Vi forventer, at antallet af butikker, der bliver bedømt på Google, vil vokse, efterhånden som vi opdaterer denne funktion.

Hvis din butik ikke har fået anmeldelser endnu, kan du kontakte en af følgende tjenester:

Tjeneste Tilgængelige lande Beskrivelse

Algeriet, Argentina, Australien, Bahamas, Bahrain, Belgien, Belize, Bhutan, Brasilien, Burkina Faso, Cameroun, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, Elfenbenskysten, El Salvador, Fiji, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Gabon, Guatemala, Guyana, Holland, Honduras, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Jordan, Kina, Kuwait, Libyen, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Maldiverne, Mali, Marokko, Mexico, Namibia, New Zealand, Nicaragua, Norge, Oman, Palæstina, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tchad, Thailand, Timor-Leste, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Østrig

Et gratis program, der indsamler anmeldelser efter køb på vegne af sælgere.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig Google Kundeanmeldelser, her.

Evaluering foretaget af Google
og/eller andre evalueringspartnere
Frankrig, Storbritannien, Tyskland og USA. Disse programmer måler og evaluerer kvaliteten af den shoppingoplevelse, onlineforhandlerne tilbyder.

Google indsamler data om udvalgte sælgere og den shoppingoplevelse, de tilbyder.

Anmeldelsespartnere Se det enkelte partnerwebsite Google samarbejder med alle de anmeldelsespartnere, der vises her. Kontakt den partner, du vil samarbejde med, direkte.

Beregning af sælgerbedømmelser

Vores mål er, at sælgerbedømmelserne nøjagtigt afspejler kvaliteten hos en annoncør i et bestemt land. Som angivet ovenfor kan vi bruge en række forskellige kilder til at nå dette mål.

Fejlfinding i butiksbedømmelser

Nedenfor kan du se nogle almindelige problemer, der kan opstå i forbindelse med sælgerbedømmelser.

Forkerte bedømmelser

Hvis du har opdaget en bedømmelse, som du mener er forkert, skal du kontakte det website, der har offentliggjort bedømmelsen, for at løse problemet. Du kan ikke besvare individuelle sælgeranmeldelser via Merchant Center. Hvis du vil svare på en sælgeranmeldelse, skal du gå til det website, som sælgerbedømmelsen ligger på, og give dit svar der. I øjeblikket viser vi ikke sælgersvar på sælgeranmeldelser.

Hvis du mener, at sælgerbedømmelsen fra en anden butik vises sammen med dine produkter, skal du sørge for, at dit butiksnavn og registrerede domæne på din Merchant Center-konto er forskellige fra den anden butiks på tredjepartswebsites for sælgerbedømmelser. Hvis disse oplysninger er ens, og du ikke kan ændre dem, skal du kontakte os for at undersøge sagen nærmere.

Mine sælgerbedømmelser vises ikke

Anmeldelser tilføjes ikke i realtid, så du oplever måske en forsinkelse mellem modtagelsen af en ny anmeldelse og tilføjelsen af den til din bedømmelse. Det samme gør sig gældende, når en anmeldelse fjernes fra et website med sælgerbedømmelser. Hvis du opdager, at dine anmeldelser ikke længere vises, skal du sørge for, at dit butiksnavn og registrerede domæne matcher på din Google Merchant Center-konto og på tredjepartswebsites for sælgerbedømmelser. Du kan opdatere dit butiksnavn og adressen til dit website i Merchant Center. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din konto.

For at bedømmelserne kan ses i et bestemt land, skal din virksomhed have mindst 100 unikke sælgeranmeldelser fra de seneste 12 måneder. Vi viser dog muligvis bedømmelser for sælgere med færre end 100 anmeldelser, hvis vi har tilstrækkeligt med data fra andre kilder til at fastslå en nøjagtig bedømmelse.

Sådan tjekker du, om du har fået en sælgerbedømmelse

Du kan se, om du har en sælgerbedømmelse for et bestemt land, ved at redigere følgende webadresse og erstatte "example.com" med webadressen til din startside:

Eksempel på webadresse URL: https://www.google.com/shopping/ratings/account/lookup?q=www.example.com

Når denne side er indlæst, kan du se oplysninger om din butik og dens sælgerbedømmelse. Oplysninger om sælgerbedømmelser vil kun være tilgængelige, hvis dit website opfylder minimumsværdierne for sælgerbedømmelser. Du kan se disse oplysninger pr. land ved hjælp af landevælgeren. Hvis dit websitedomæne er forskelligt fra land til land, skal du gentage ovenstående trin for hvert lands domæne.

Bemærk! Hvis Google ikke har oplysninger om din butik, eller hvis din butik ikke lever op til minimumsværdierne for sælgerbedømmelser, indlæses der muligvis ikke en side med sælgerbedømmelser for din startside. Hvis du har angivet en ugyldig webadresse eller en forkert startside, indlæses der heller ikke en side med sælgerbedømmelser.