Onboardingguide

Registrera dig för Google Merchant Center

Med Google Merchant Center kan miljontals onlinekunder upptäcka, utforska och köpa dina produkter. En uppsättning program, inklusive Shopping-annonser, Googles plattformar och Shopping Actions, erbjuder olika sätt för dig att visa rätt produkter till rätt kunder.

Innan du börjar

Du behöver ett Google-konto (som Gmail) för att registrera dig i Merchant Center. Om du inte redan har ett Google-konto kan du besöka accounts.google.com och klicka på Skapa konto.

När du är redo att sätta i gång besöker du merchants.google.com och loggar in med ditt Google-konto.

Fyll i din företagsinformation

Din företagsinformation kommer att användas i alla program du registrerar dig för. Du behöver bara ange informationen en gång. Lägg till det Land som du har registrerat för företaget.

Företagets visningsnamn kan vara ditt företags namn, din webbplats eller ditt butiksnamn. Tänk på att namnet du anger som ditt företags visningsnamn blir ditt Merchant Center-kontonamn, och kommer att visas för användare på Google.

Gå igenom riktlinjerna

Alla säljare som använder Merchant Center-tjänster måste följa de allmänna riktlinjerna. Villkoren kan variera beroende på vilket land du har valt. Läs mer om användarvillkoren och Merchant Center-riktlinjerna.

Relaterad länk