Veiledning for programtilgang

Registrer deg for Google Merchant Center

Google Merchant Center gjør det mulig for millioner av folk å oppdage, utforske og kjøpe produktene dine og gir deg ulike måter å få de rette produktene til de rette kundene på.

Før du begynner

Du trenger en Google-konto (som Gmail) for å registrere deg for Merchant Center. Hvis du ikke har noen Google-konto fra før, kan du gå til accounts.google.com og klikke på Opprett konto.

Når du er klar, går du til Merchant Center og logger på med Google-kontoen din for å komme i gang.

GÅ TIL MERCHANT CENTER

Kom i gang

Angi bedriftsinformasjonen din

Trinn 1: Skriv inn bedriftsinformasjonen din

Først forteller du oss om deg selv. Bedriftsinformasjonen din blir brukt i Merchant Center. Du trenger bare å oppgi denne informasjonen én gang. Legg til landet der virksomheten din er registrert, som «Bedriftens adresse».

• Legg til stedet der bedriften din er registrert som, «Bedriftens adresse». Tidssonen for Merchant Center fylles automatisk ut basert på landet du velger under «Bedriftens adresse». Når du har opprettet en konto, kan du endre tidssonen i kontoinnstillingene.
  • Bedriftens navn kan være navnet på bedriften din, navnet på nettstedet eller butikknavnet ditt. Husk: Navnet du oppgir som bedriftsnavn, blir brukt som Merchant Center-kontonavnet, og brukerne ser dette navnet i de ulike Google-tjenestene.
Tips: Når tidssonen endres, endres også måten vi beregner og rapporterer resultatene dine på. Hvis du endrer tidssonen, gjelder ikke endringen for data som er lagt til før du foretar endringen.

Trinn 2: Velg hvor du vil at kundene skal betale

Nå velger du betalingsalternativene som gjelder for bedriften din. Du kan endre valget senere i Merchant Center-kontoen din.

• På nettstedet ditt: Kundene ser produktoppføringen din på Google og går til nettstedet ditt for å kjøpe noe
  • På Google: Kundene ser produktoppføringen din på Google og kjøper uten å forlate Google. Kunder kan fortsatt betale på nettstedet ditt selv om betaling på Google er tilgjengelig for produktoppføringene dine.
  • I den lokale butikken din: Kundene ser produktoppføringen din på Google og besøker den lokale butikken for å kjøpe noe. Hvis du trenger mer informasjon før du velger betalingsalternativet, kan du klikke her.

Trinn 3: Velg plattformer for administrasjon

Deretter forteller du oss om verktøyene du jobber med. Hvis du knytter kontoen din til disse plattformene, knyttes Merchant Center-kontoen din sammen med den aktuelle tredjepartsplattformen. Dette gjør at vi kan tilby deg bedre tjenester og forenkle konfigurasjonsprosessen for Merchant Center-kontoen din. Du kan legge til flere verktøy og integreringer når som helst. Finn ut mer om knytting til en tredjepartsplattform

Trinn 4: Velg e-postinnstillingene dine

Velg å motta e-poster om oppdateringer med tips og anbefalte fremgangsmåter eller invitasjoner til å teste nye funksjoner. Du kan når som helst velge bort e-postmeldinger. Finn ut mer om e-postinnstillinger

Når du har lest og godtatt vilkårene for bruk, er kontoen din klar.

Linker til beslektet innhold