Registrer deg for Google Merchant Center

Med Google Merchant Center får millioner av netthandlere oppdage, utforske og kjøpe produktene dine. En rekke programmer, inkludert Shopping-annonser, Googles plattformer og Shopping Actions, tilbyr forskjellige måter du kan få de riktige produktene til de rette kundene.

Før du begynner

Du trenger en Google-konto (som Gmail) for å registrere deg for Merchant Center. Hvis du ikke har en Google-konto fra før, kan du gå til accounts.google.com og klikke på Opprett konto.

Når du er klar, gå til merchants.google.com og logg deg på med Google-kontoen din for å komme i gang.

Angi bedriftsinformasjonen din

Bedriftsinformasjonen din blir brukt i hvert program du registrerer deg for. Du trenger bare å oppgi denne informasjonen én gang. Legg til landet der virksomheten din er registrert i som «Bedriftens land».

Bedriftens visningsnavn kan være navnet på bedriften din, navnet på nettstedet eller butikknavnet ditt. Husk: Navnet du oppgir som visningsnavn for bedriften din, blir brukt som Merchant Center-kontonavnet, og brukerne ser dette navnet på Google.

Gå gjennom retningslinjene

Generelle retningslinjer gjelder for alle selgere som bruker Merchant Center-tjenester. Vilkårene kan variere avhengig av landet du har valgt. Finn ut mer om tjenestevilkårene og retningslinjene for Merchant Center.

Link til beslektet innhold