Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Tilmeld dig Google Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

If you’re looking for information about signing up for Merchant Center Next, click here.

Google Merchant Center hjælper millioner af mennesker med at opdage, udforske og købe dine produkter. Google Merchant Center har fantastiske funktioner og dybdegående rapporteringsværktøjer, der giver dig forskellige muligheder for at få de rigtige produkter ud til de rigtige kunder.

Før du går i gang

Du skal have en Google-konto (f.eks. Gmail) for at tilmelde dig Merchant Center. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, skal du gå til accounts.google.com og klikke på Opret konto.

Når du er klar, skal du gå til Merchant Center og logge ind med din Google-konto for at komme i gang.

Gå til Merchant Center

Drive sales and reach more customers with Google Merchant Center

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Kom godt i gang

Merchant Center opbygger automatisk en personligt tilpasset onboardingproces. Den giver dig forslag til dine næste trin og viser dig de opgaver, som allerede er blevet udført.

Du kan til enhver tid se dine resterende opgaver ved at gå til fanen "Oversigt". Få flere oplysninger om, hvordan du finder rundt i Merchant Center.

Du behøver ikke at fuldføre onboardingprocessen på én gang. Hvis du har brug for en pause, kan du til enhver tid vende tilbage til fanen "Oversigt" og fortsætte, hvor du slap.

Tilføj dine oplysninger

Step 1 Angiv dine virksomhedsoplysninger

Fortæl os om din virksomhed.

Dine virksomhedsoplysninger bruges på tværs af de forskellige funktioner og værktøjer, som du bruger i Merchant Center. Du behøver kun at angive disse oplysninger én gang, og du kan redigere dem senere.

• Angiv, hvor din virksomhed er registreret som "Virksomhedsadresse".
    • Tidszonen for Merchant Center udfyldes automatisk baseret på det land eller den region, du vælger under "Virksomhedsadresse". Det land, der er valgt under kontooprettelsen, kan ikke ændres, når kontoen er oprettet. Du kan dog ændre tidszonen i dine Merchant Center-indstillinger.
  • Tilføj dit virksomhedsnavn.
    • Dit virksomhedsnavn kan være navnet på din butik, navnet på dit website eller din virksomheds navn.
    • Det navn, du angiver som virksomhedsnavn, bruges som dit Merchant Center-navn. Brugerne kan se dette navn på Google. Gennemgå vores politikker for virksomhedsnavne.
  • Tilføj og verificer et telefonnummer.
    • Du skal tilføje og verificere et telefonnummer, før du kan fuldføre din onboarding til Merchant Center.
  • Tilføj oplysninger om dine profiler på sociale medier.
  • Tilføj din kundesupportkanal.
    • Du kan tilføje webadressen til dit supportwebsite, din mailadresse og dit telefonnummer. Supportoplysninger kan hjælpe kunderne med at træffe velfunderede købsbeslutninger, finde og løse problemer, få hjælp og opbygge tillid til din virksomhed.
  • Tilføj dit sælgerlogo.
    • Du kan uploade dine brandingoplysninger, så din virksomhed repræsenteres nøjagtigt.
Tip! Hvis du ændrer tidszone, vil det påvirke, hvordan vi beregner og rapporterer dine effektivitetsmetrics. Hvis du ændrer din tidszone, gælder ændringen ikke for data, der er tilføjet, før du foretog ændringen.

Step 2 Vælg, hvor dine kunder skal betale

Fortæl os, hvordan du foretrækker, at betalingen skal foregå.

Vælg de betalingsindstillinger, der er relevante for din virksomhed. Du kan vælge mere end én og ændre dem senere på din Merchant Center-konto, hvis du har brug for det.

Sign up for merchant center | On your website [icon]

På dit website

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og går til dit website for at købe det.

Sign up for merchant center | On Google [icon]

På Google

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og køber uden at forlade Google. De kan stadig vælge at betale på dit website, selvom dine produktfortegnelser tilbyder betaling direkte på Google.

Sign up for merchant center | At your local store [icon]

I din lokale butik

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og besøger din lokale butik for at købe produktet.

Få flere oplysninger om betalingsindstillinger i Merchant Center.

Step 3 Vælg dine tredjepartsplatforme

Fortæl os om de værktøjer, du arbejder med.

Du kan samarbejde med en tredjepartsplatform om at vise, annoncere for eller sælge dine produkter på Google. Når du tilknytter din konto, bliver din Merchant Center-konto knyttet til en konto, du administrerer på en tredjepartsplatform. Dette giver os mulighed for at levere bedre tjenester til dig og din tilknyttede platform. Husk, at du til enhver tid kan tilføje flere værktøjer og tilknytninger.

Få flere oplysninger om, hvordan du knytter din Merchant Center-konto til en tredjepartsplatform.

Step 4 Vælg dine mailpræferencer

Fortæl os, hvordan vi kan kontakte dig.

Sig ja, hvis du vil modtage mails om opdateringer med tips og bedste praksis eller invitationer til at teste nye funktioner. Du kan til enhver tid fravælge at modtage disse mails. Få flere oplysninger om mailpræferencer.

Når du har læst og accepteret servicevilkårene, er din Merchant Center-konto klar til næste trin: Vælg dine Merchant Center-funktioner.

Relaterede links