Introduktionsguide

Tilmeld dig Google Merchant Center

Google Merchant Center gør det muligt for millioner af onlinekunder at opdage, udforske og købe dine produkter. En programpakke med bl.a. Shopping-annoncer, Googles platforme og Shopping Actions giver dig forskellige muligheder for at tilbyde de rigtige produkter til de rigtige kunder.

Før du begynder

Du skal bruge en Google-konto (f.eks. Gmail) for at tilmelde dig Merchant Center. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, skal du gå til accounts.google.com og klikke på Opret konto.

Når du er klar, skal du gå til merchants.google.com og logge på med din Google-konto for at komme i gang.

Angiv dine virksomhedsoplysninger

Dine virksomhedsoplysninger bruges til alle programmer, du tilmelder dig. Du behøver kun at angive disse oplysninger én gang. Tilføj det land, hvor din virksomhed er registreret, som "Virksomhedens land".

Det viste navn for din virksomhed kan være din virksomheds navn, navnet på dit website eller dit butiksnavn. Husk! Det navn, du angiver som det viste navn for din virksomhed, vil blive brugt som dit kontonavn i Merchant Center, og brugere vil kunne se dette navn på hele Google.

Gennemgå retningslinjerne

Der gælder generelle retningslinjer for alle sælgere, der bruger Merchant Center-tjenester. Vilkårene kan variere, afhængigt af hvilket land du har valgt. Få flere oplysninger om servicevilkår og retningslinjerne for Merchant Center

Relateret link