Introduktionsguide

Tilmeld dig Google Merchant Center

Med Google Merchant Center kan millioner af mennesker opdage, udforske og købe dine produkter, og det giver dig mulighed for at få de rigtige produkter til de helt rigtige kunder på forskellige måder.

Før du begynder

Du skal bruge en Google-konto (f.eks. Gmail) for at tilmelde dig Merchant Center. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, skal du gå til accounts.google.com og klikke på Opret konto.

Når du er klar, skal du gå til Merchant Center og logge ind med din Google-konto for at komme i gang.

GÅ TIL MERCHANT CENTER

Kom godt i gang

Angiv dine virksomhedsoplysninger

Trin 1: Angiv dine virksomhedsoplysninger

Først skal du fortælle os om dig selv. Dine virksomhedsoplysninger bliver brugt i hele Merchant Center. Du behøver kun at angive disse oplysninger én gang. Tilføj det land, hvor din virksomhed er registreret, som "Virksomhedsadresse"

• Under "Virksomhedsadresse" skal du tilføje stedet, hvor din virksomhed er registreret. Tidszonen for Merchant Center udfyldes automatisk baseret på det land, du vælger under "Virksomhedsadresse". Når du har oprettet en konto, kan du ændre tidszonen i kontoindstillingerne.
  • Dit virksomhedsnavn kan være din virksomheds navn, navnet på dit website eller dit butiksnavn. Husk! Det navn, du angiver som virksomhedsnavn, bliver brugt som dit kontonavn i Merchant Center, og brugerne kan se dette navn på hele Google.
Tip! Hvis du ændrer tidszone, vil det påvirke, hvordan vi beregner og rapporterer dine effektivitetsmetrics. Hvis du ændrer din tidszone, gælder ændringen ikke for data, der er tilføjet, før du foretog ændringen.

Trin 2: Vælg, hvor dine kunder skal betale

Nu skal du vælge de købsmuligheder, der gælder for din virksomhed. Du kan altid ændre dit valg på din Merchant Center-konto senere.

• På dit website: Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og går til dit website for at købe produktet.
  • På Google: Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og køber dit produkt uden at forlade Google. Kunderne kan stadig vælge at betale på dit website, selvom dine produktfortegnelser tilbyder betaling direkte på Google.
  • I din lokale butik: Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og besøger din lokale butik for at købe produktet. Hvis du har brug for flere oplysninger, før du vælger købsmulighed, kan du klikke her.

Trin 3: Vælg dine administrationsplatforme

I dette trin skal du fortælle os om de værktøjer, du anvender. Hvis du vælger at knytte din konto til disse platforme, bliver din Merchant Center-konto forbundet til de pågældende tredjepartsplatforme. Dette giver os mulighed for at levere bedre tjenester til dig og kan gøre konfigurationen af din Merchant Center-konto mere enkel. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt tilføje flere værktøjer og tilknytninger. Få flere oplysninger om tilknytning til en tredjepartsplatform

Trin 4: Vælg dine mailpræferencer

Sig ja, hvis du vil modtage mails om opdateringer med tips og bedste fremgangsmåder eller invitationer til at teste nye funktioner. Du kan til enhver tid fravælge disse mails igen.Få flere oplysninger om mailpræferencer

Når du har læst og accepteret servicevilkårene, er din konto klar.