Begynnerveiledning

Om Google Merchant Center

Hva er Google Merchant Center?

Google Merchant Center er et verktøy du kan bruke til å laste opp butikk- og produktinformasjonen din til Google og gjøre den tilgjengelig på Google Shopping og andre Google-tjenester. Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med Merchant Center

Hva er Google Shopping?

youtube icon Watch this video

Welcome to Google Shopping

Med Google Shopping får potensielle kunder muligheten til å finne produktene dine på Google både raskt og enkelt. Som selger får du følgende fordeler med Google Shopping:

• Tiltrekk deg flere kjøpere: Google Shopping gjør det enklere å nå ut til brukere når de søker etter varer på Google.
  • Ha kontroll på produktinformasjonen din: Med Google Shopping kan du sørge for at produktinformasjonen din er nøyaktig og oppdatert, slik at kundene dine finner frem til relevante og aktuelle varer.

Google Shopping er tilgjengelig i Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Frankrike, Italia, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Polen, Russland, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

Finn ut mer om Google Shopping

Hva er Shopping-annonser?

Ved å knytte sammen Google AdWords- og Merchant Center-kontoene dine kan du vise produktene dine direkte til brukere gjennom Shopping-annonser.

Shopping-annonser er for tiden tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Filippinene, Frankrike, Hongkong, India, Indonesia, Irland, Italia, Japan, Malaysia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike. Finn ut mer om å oppretting av Shopping-annonser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter en Shopping-kampanje i Merchant Center, kan du gå til startveiledningen vår.