Gi brukerne informasjon av høy kvalitet

Hvis du ønsker å tiltrekke kunder til produktene dine og gjøre det enkelt for dem å foreta informerte kjøp, er det viktig at du oppgir nøyaktig produktinformasjon av høy kvalitet. Du kan tilby kundene en homogen shoppingopplevelse ved å sørge for at produktinformasjonen i Shopping-annonsene dine og på nettstedet ditt samsvarer.

Oppgi nøyaktig og detaljert informasjon

Brukere har ofte et bestemt mål i tankene når de ser gjennom produkter i Shopping-annonser. For at du skal kunne vise de mest relevante produktene for de riktige kundene, må produktinformasjonen i Shopping-annonsene dine være oppdatert og nøyaktig.

Du kan sikre at informasjonen er nøyaktig og detaljert ved å sende inn alle attributtene oppført under Spesifikasjon for produktinformasjon som er aktuelle for produktene dine. Ta også med så mange av de anbefalte attributtene som mulig. Når du tar med alle de relevante attributtene for et produkt, øker sjansene for at produktet vises i forbindelse med de mest relevante søkene.

Alle produktene dine og informasjonen din må oppfylle kravene som er beskrevet i retningslinjene for Shopping-annonser. Det kan hende at vi suspenderer produkter som ikke oppfyller disse standardene og kravene.

Oppgi oppdatert informasjon

Brukere som kommer til nettstedet ditt fra en av Shopping-annonsene dine, forventer at informasjonen om pris og tilgjengelighet på nettstedet ditt samsvarer med informasjonen som vises i annonsene dine. Hvis et produkt for eksempel er oppført som «på lager» i Shopping-annonsene dine, forventer brukeren å kunne kjøpe den aktuelle varen, og vedkommende kan bli skuffet hvis varen ikke kan kjøpes. Det er derfor vi kontrollerer nettstedet ditt regelmessig, for å sikre at informasjonen du har oppgitt, samsvarer med informasjonen på nettstedet ditt. Hvis informasjonen på nettstedet ikke samsvarer med informasjonen du oppgir, kan det hende at vi ikke godkjenner varene dine fra Shopping-annonser.

Slik kan du oppgi oppdatert informasjon:

• Lag feeden din like etter at du har oppdatert databasen din med den nyeste informasjonen, som pris- og tilgjengelighetsstatus.
  • Send inn feeden din til Shopping-annonser samtidig som du oppdaterer nettstedet ditt. Hvis du for eksempel oppdaterer nettstedet hver natt kl. 02.30, sender du inn feeden din til samme tid. Det tar vanligvis bare noen minutter å oppdatere informasjonen din for eksisterende produkter (du finner mer informasjon i oversikten i Google Merchant Center). Hvis nettstedet ditt består av flere deler som oppdateres individuelt, må du opprette en feed for hver av dem og sende dem inn på et passende tidspunkt.
  • Slå på automatiske vareoppdateringer. Med denne funksjonen reduseres risikoen for at kontoen suspenderes på grunn av manglende samsvar mellom pris- og tilgjengelighetsinformasjonen. Dermed hentes den nyeste produktinformasjonen fra nettstedet ditt, noe som hindrer at varer forsinkes midlertidig. Vær oppmerksom på at dette passer best for en liten del av beholdningen, og det er ingen erstatning for oppdaterte, nøyaktig feeder. Finn ut mer om automatiske vareoppdateringer
  • Hvis du bruker en tredjeparts feedleverandør, må du forhåndsbehandle feeden og laste den opp for Shopping-annonser så snart som mulig, slik at endringer som er gjort på nettstedet, gjenspeiles i feeden.
  • Samkjør planlagte hentinger og nettstedsoppdateringer. Hvis du har aktivert funksjonen for planlagte hentinger i Merchant Center-kontoen din, kan du samkjøre hentetidspunktet med regelmessige oppdateringer på nettstedet ditt. Finn ut hvordan du sender inn feeder via planlagte hentinger
  • Bruk Content API for Shopping (avansert) til å sende den nyeste informasjonen om priser og tilgjengelighet til Google. Med Content API får du muligheten til å tilby oppdateringer for enkeltvarer og oppdatere informasjonen din for Shopping-annonser nesten umiddelbart. Dette skjer så snart produktinformasjonen i ditt eget system endres. Finn ut mer om Content API for Shopping

Oppgi informasjon som kan bekreftes

Nedenfor ser du noen av de beste metodene for å strukturere nettstedet ditt slik at produktinformasjonen din kan bekreftes raskt, og du kan redusere risikoen for at varer ikke blir godkjent og kontoer blir suspendert:

• Oppgi viktig produktinformasjon direkte i HTTP-svaret: Du kan sende informasjon om pris og tilgjengelighet direkte i HTTP-svaret, for at informasjonen skal kunne bekreftes raskere. Da reduseres også trafikken på tjenerne dine under bekreftelsen.
  • Bruk notater for strukturerte data for å oppgi riktig pris- og tilgjengelighetsinformasjon: Kontrollér at notatene for strukturerte data inneholder prisen forbrukeren må betale, spesielt hvis det gjelder salgspriser. Finn ut mer om notater for strukturerte data for Merchant Center
  • Vis bare den endelige prisen på produktsiden: Hvis prisene dine må oppgis dynamisk, bør du ikke vise priser på produktsiden før den endelige prisen er lastet inn. Hvis andre priser vises først på produktsiden, kan de bli tolket som den riktige prisen. Du kan bruke Hent som Google-verktøyet for å bekrefte at informasjonen på produktsiden gjengis som den skal for bekreftelsesprosessen for Shopping-annonser.