Problemen met uw account oplossen

Inloggen op uw account niet mogelijk

Als u bij het inloggen op uw account problemen ondervindt, controleert u of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als de gebruikersnaam en het wachtwoord kloppen, verwijdert u uw cookies en cachegeheugen en probeert u Google Merchant Center opnieuw te openen. Schakel daarnaast SSL 2.0 en cookies in en controleer of de cookies niet worden uitgeschakeld door een automatisch configuratiescript of een proxy. Meer informatie over het inschakelen van cookies.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de stappen onder Het wachtwoord van uw Google-account wijzigen of opnieuw instellen.

Neem contact met ons op als u het e-mailadres wilt wijzigen waarmee u inlogt. Gebruikers kunnen het e-mailadres voor inloggen niet zelf wijzigen.

Een account verwijderen

U kunt de content van uw Google Merchant Center-account verwijderen door uw product en de URL van uw website te verwijderen van de pagina Bedrijfsinformatie. U kunt het Google-account dat aan het Google Merchant Center is gekoppeld ook permanent verwijderen. Meer informatie