Over uw winkelnaam

Bij het instellen van uw account voegt u de naam van uw winkel toe. Gebruikers zien deze winkelnaam in uw advertenties en gratis productvermeldingen.

Volg deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw winkelnaam altijd goed werkt:

Als u uw winkelnaam wijzigt, wordt de nieuwe naam de volgende keer dat u uw productgegevens indient, weergegeven.

Aandachtspunt

Als uw winkelnaam fouten bevat of niet voldoet aan onze redactionele en professionele vereisten, kunnen we in plaats daarvan uw website-URL tonen. U ziet ook een melding in Merchant Center op de pagina Diagnostische gegevens.