Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om dit butiksnavn

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om retningslinjerne for butiksnavne i Merchant Center Next, kan du klikke her

Når du opretter din konto, angiver du navnet på din butik. Brugerne vil kunne se dette butiksnavn i dine annoncer og gratis produktfortegnelser.

Følg nedenstående retningslinjer for at sikre, at dit butiksnavn fungerer korrekt i alle situationer:

• Angiv et kort navn, der repræsenterer din virksomheds navn. Du kan bruge navnet på din virksomhed eller navnet på dit website. Hvis dit butiksnavn er for langt, viser vi dit websites webadresse i stedet.
  • Medtag ikke yderligere tekst eller tilføjelser. Undgå f.eks. at medtage "Inc.", "Co." eller "GmbH".
  • Medtag ikke salgsfremmende tekst. Undlad f.eks. at medtage telefonnumre, reklamebudskaber eller oplysninger om udsalg.
  • Undgå gentagen og unødvendig brug af tegnsætning, store bogstaver eller symboler. Undlad f.eks. at skrive dit butiksnavn med humørikoner, UDELUKKENDE STORE BOGSTAVER, emojis, ophavsretssymboler (©) eller varemærkesymboler (™). Få flere oplysninger om vores redaktionelle og professionelle krav.
  • Medtag ikke personhenførbare oplysninger. Undlad f.eks. at medtage fulde navne eller mailadresser på enkeltpersoner.
  • Brug ikke et stødende eller upassende sprog. Få flere oplysninger om vores politik om upassende indhold
  • Brug et tydeligt og professionelt sprog. Få flere oplysninger om vores redaktionelle og professionelle krav

Hvis du ændrer dit butiksnavn, anvendes disse ændringer, næste gang du indsender dine produktdata.

Husk!

Hvis dit butiksnavn indeholder fejl, eller det ikke overholder vores redaktionelle og professionelle krav, viser vi muligvis dit webadresse i stedet. Du kan også se en notifikation i Merchant Center på siden Diagnostik.