I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Utslippsstandard [emissions_standard]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for utslippsstandard [emissions_standard] som er tilknyttet kjøretøyets verdi for CO2-utslipp [co2_emissions].

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for kjøretøyannonser i Italia.

Optional Valgfritt for kjøretøyannonser i andre land.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Støttede verdier euro1
euro2
euro3
euro4
euro5
euro5b
euro6
euro6c
euro6d
euro6d-TEMP
Gjentatt felt (Hva er dette?) Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekst/tabulatordelt euro1
XML (feeder) <g:emissions_standard>euro1</g:emissions_standard>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Anbefalt fremgangsmåte

• Oppgi en nøyaktig, passende verdi som representerer kjøretøyets utslippsstandard. På denne måten kan du oppnå bedre resultater med kjøretøyannonsene dine.