I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om konverteringsmerknader

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Kunder stoler på andre kunder, og derfor kan du øke engasjementet og bygge tillit ved å la dem se hvordan andre har samhandlet med butikken din. Google kaller dette et kundeloggsignal og bruker visuelle merknader til å fremheve dette i handleopplevelsen på plattformer som Søk og i Shopping-fanen.

Google kan for eksempel bruke konverteringsdataene dine som grunnlag for merknader som «bestselger» eller «1000 kunder handlet her nylig». Slike merknader er verdifulle sosiale bevis for kundene. Du kan velge bort merknader som viser nøyaktige tall, i Merchant Center.

Merk at deling av konverteringsdata gir Google muligheten til å være mer kreativ og nyskapende, slik at du kan skille deg ut. Google utforsker alltid nye, trygge og pålitelige måter å bruke denne informasjonen på for bedriften din.

Denne artikkelen viser hvordan du aktiverer konverteringsmerknader og beskriver fordeler og krav.

I denne artikkelen

Fordeler med konverteringsmerknader

• Bedre kundeopplevelse: Når du slår på konverteringsmerknader, kan Google sette den samlede konverteringsloggen i fokus for å sikre at kundene har tilgang til produkter av høy kvalitet. Dette gir en mer spennende og tilfredsstillende handleopplevelse.
  • Bedre sosiale bevis: Når kunder ser positive samhandlinger med andre kunder, skapes det tillit og sosiale bevis, slik at de blir oppmuntret til å velge butikken din fremfor konkurrentene.

Slik fungerer konverteringsmerknader

Google bruker den samlede konverteringsloggen for produktet ditt for å vise kundene konverteringsmerknader når de vurderer produktet.

Krav

Du må oppfylle disse kravene for at produktet ditt kan vises med konverteringsmerknader:

• Sørg for at du har konfigurert konverteringssporing i Merchant Center-kontoen.
Merk: En administrator kan slå på konverteringssporing på Merchant Center-kontonivå. Funksjonen er ikke på som standard. Finn ut hvordan du konfigurerer konverteringssporing.
  • Når merknader er slått på, gir du Google tillatelse til å sette butikkens popularitet i fokus med funksjoner som kan inneholde spesifikke tall. Eksempel: «Over 1000 kunder har handlet her».

Slik vises konverteringsmerknader

Produktet vises med en merknad som fremhever konverteringsresultatet for produktet.

Eksempel:

Hvis du har oppnådd mer enn 100 konverteringer i løpet av de siste 30 dagene, kan merknaden «Over 100 kunder har handlet her de siste 30 dagene» vises sammen med produktet ditt.

Slik slår du på konverteringsmerknader

1. Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] i Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Konverteringsinnstillinger.
  3. Når du har konfigurert konverteringssporing, setter du den andre av/på-knappen til for å samtykke i merknader.

Slik slår du av konverteringsmerknader

1. Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] i Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Konverteringsinnstillinger.
  3. Sett den andre av/på-knappen til AV for å velge bort merknader.
    • Et forgrunnsvindu åpnes. Klikk på «Slå av» for å fortsette.
Merk: Hvis du velger bort merknader, bruker Google likevel de samlede konverteringsdataene dine til å forbedre merknader og funksjoner som styrker resultatene (for eksempel «bestselger»), men kundene ser ikke lenger nøyaktige konverteringstall.

Linker til relatert innhold