Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Konversiomerkinnät

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Asiakkaat luottavat muiden asiakkaiden esimerkkiin. Kun tuot esiin, miten muut ovat käyttäneet kauppaasi, voit vahvistaa asiakkaiden kiinnostusta ja luottamusta. Google kutsuu tätä asiakashistoriasignaaliksi ja korostaa sitä visuaalisilla merkinnöillä, kun asiakkaat käyttävät esimerkiksi Haun ja Shopping-välilehden ostostoimintoja.

Google voi esimerkiksi luoda konversiodatan avulla merkintöjä, kuten "Myydyimmät" tai "1 000 asiakasta on tehnyt ostoksia äskettäin". Merkinnät ovat asiakkaille arvokkaita sosiaalisia todisteita. Voit halutessasi poistaa merkinnät, joissa näkyy tarkkoja numeroita, käytöstä Kauppiaskeskusessa.

Konversiodatan jakamisen ansiosta Google voi auttaa kauppaasi erottumaan entistä luovemmilla ja omaperäisimmillä tavoilla. Google etsii jatkuvasti uusia, turvallisia ja luotettavia tapoja hyödyntää näitä tietoja yrityksesi hyväksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan konversiomerkintöjen käyttöönotosta sekä niiden hyödyistä ja vaatimuksista.

Sisällys

Konversiomerkintöjen hyödyt

• Parempi asiakaskokemus: Kun otat konversiomerkinnät käyttöön, Google voi näyttää koottuja tietoja aiemmista konversioistasi. Näin voi varmistaa, että asiakkailla on pääsy korkealaatuisiin tuotteisiin. Tämä sujuvoittaa ostosten tekemistä ja tekee siitä mielekkäämpää.
  • Vahvempi sosiaalinen todiste: Kun asiakas näkee muiden ihmisten positiiviset reaktiot ja valinnat, hänen luottamuksensa vahvistuu. Tämä kannustaa häntä valitsemaan kauppasi kilpailijoiden sijaan.

Miten konversiomerkinnät toimivat?

Google käyttää tuotteesi koottua konversiohistoriaa näyttääkseen konversiomerkintöjä asiakkaille, kun he selaavat tuotetta.

Vaatimukset

Jos haluat, että konversiomerkinnät näkyvät tuotteesi yhteydessä, seuraavien vaatimusten on täytyttävä:

• Olet ottanut konversioseurannan käyttöön Kauppiaskeskus-tililläsi.
Huom. Järjestelmänvalvoja voi laittaa konversioseurannan päälle Kauppiaskeskuksessa tilitasolla. Se ei ole oletuksena käytössä. Lue lisää konversioseurannan käyttöönotosta.
  • Kun merkinnät ovat päällä, Google voi kertoa tarkoilla numerotiedoilla, miten suosittu kauppasi on. Merkintä voi olla esimerkiksi "Yli 1 000 ostosta tehty".

Miten konversiomerkinnät näkyvät?

Tuotteesi yhteydessä näkyy merkintä, joka korostaa tuotteen konversiotuloksia.

Esimerkki

Jos olet saanut yli 100 konversiota 30 viime päivän aikana, tuotteesi yhteydessä voi näkyä merkintä "Yli 100 ostosta 30 viime päivän aikana".

This image is an example of an ad with a green women's sweatshirt and a conversion annotation stating "100+ shopped in past month".

Konversiomerkintöjen käyttöönotto

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilillä Asetukset ja työkalut ‑kuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Konversioasetukset.
  3. Kun konversioseuranta on käytössä, laita merkinnät päälle klikkaamalla toinen valitsin PÄÄLLÄ-asentoon.

Konversiomerkintöjen poistaminen käytöstä

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilillä Asetukset ja työkalut ‑kuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Konversioasetukset.
  3. Laita ominaisuus pois päältä klikkaamalla toinen valitsin POIS PÄÄLTÄ ‑asentoon.
    • Ponnahdusikkuna avautuu. Jatka klikkaamalla "Laita pois päältä".
Huom. Jos laitat ominaisuuden pois päältä, Google käyttää silti koottua konversiodataasi useiden tuloksiasi vahvistavien merkintöjen ja ominaisuuksien parantamiseen (esimerkiksi merkintä "Myydyimmät" voi näkyä). Tarkat konversioluvut eivät kuitenkaan enää näy asiakkaille.