I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om konverteringsannoteringer

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Kunder stoler på andre kunder, og du kan derfor øge interessen og tilliden ved at vise, hvordan andre har interageret med din butik. Google kalder dette for et signal for kundehistorikken og bruger visuelle annoteringer til at fremhæve dette signal i shoppingoplevelsen på platforme som f.eks. Søgning og fanen Shopping.

Google kan f.eks. bruge dine konverteringsdata til annoteringer som "bestseller" eller "1.000 personer har købt noget her for nylig". Disse annoteringer giver kunderne et værdifuldt socialt bevis. Du har mulighed for at fravælge annoteringer, der viser specifikke tal, i Merchant Center.

Når du deler dine konverteringsdata, kan Google hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden på en mere kreativ og innovativ måde. Google undersøger hele tiden nye, sikre og troværdige måder at udnytte disse oplysninger på, så de er til gavn for din virksomhed.

Denne artikel giver dig en vejledning i, hvordan du aktiverer konverteringsannoteringer, og beskriver deres fordele og kravene til dem.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Fordele ved konverteringsannoteringer

• Gør kundernes shoppingoplevelse bedre: Når du aktiverer konverteringsannoteringer, kan Google vise dit samlede antal historiske konverteringer for at sikre, at kunderne har adgang til produkter af høj kvalitet, hvilket fører til en mere spændende og tilfredsstillende shoppingoplevelse.
  • Forbedret socialt bevis: Når kunder kan se positive kundeinteraktioner, opbygger det tillid og socialt bevis, som er med til at tilskynde kunderne til at vælge din butik frem for konkurrenternes.

Sådan fungerer konverteringsannoteringer

Google bruger dit produkts samlede konverteringshistorik til at vise kunderne konverteringsannoteringer, når de kigger på dit produkt.

Krav

For at dit produkt kan vises med konverteringsannoteringer, skal du opfylde disse krav:

• Sørg for, at du har konfigureret konverteringssporing på din Merchant Center-konto.
Bemærk! Konverteringssporing kan aktiveres på Merchant Center-kontoniveau af en administrator. Funktionen er ikke aktiveret som standard. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringssporing.
  • Når du har aktiveret annoteringer, giver du Google tilladelse til at vise din butiks popularitet ved hjælp af funktioner, der kan omfatte specifikke tal. Det kan f.eks. være en tekst med "Over 1.000 har købt dette".

Sådan vises konverteringsannoteringer

Dit produkt vises med en annotering, der fremhæver produktets konverteringseffektivitet.

Eksempel:

Hvis du har opnået mere end 100 konverteringer inden for de seneste 30 dage, kan annoteringen "Flere end 100 personer har købt dette inden for de seneste 30 dage" blive vist sammen med dit produkt.

Sådan aktiverer du konverteringsannoteringer

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for Indstillinger og værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Konverteringsindstillinger.
  3. Når du har konfigureret konverteringssporing, skal du tilvælge annoteringer ved at klikke på den anden kontakt, så den slås TIL.

Sådan deaktiverer du konverteringsannoteringer

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for Indstillinger og værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg Konverteringsindstillinger.
  3. Fravælg konverteringannoteringer ved at klikke på den anden kontakt, så den slås FRA.
    • Der vises et pop op-vindue. Klik på "Slå fra" for at fortsætte.
Bemærk! Hvis du fravælger dette, bruger Google stadig dine samlede konverteringsdata til at optimere forskellige annoteringer og funktioner, der forbedrer din effektivitet (f.eks. "bestseller"), men forbrugerne vil ikke længere se nøjagtige konverteringstal.