Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Cloud Retail ‐näyttöpaikka Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit synkronoida tuotetiedot Kauppiaskeskus-tililtä Retail APIin käyttämällä syötteen näyttöpaikkana Cloud Retailia. Synkronoinnin avulla Google Cloud Retail voi käyttää datasyötteessä olevia tuotteita ja näin tehostaa niiden löytämistä.

Lue lisää Retail APIsta.

Tässä artikkelissa kerrotaan Google Cloud Retailin hyödyistä ja annetaan vaiheittaiset ohjeet Cloud Retailin lisäämiseen syötteen näyttöpaikaksi.

Sisällys

Hyödyt

• Kasvata digitaalisia ja monikanavaisia tuloja: Kun synkronoit tuotetiedot Google Cloud Retailin kanssa, tuotteesi voivat olla saatavilla useissa Cloud Platform ‐alustoille rakennetuissa verkkokaupoissa fyysisten kauppojen lisäksi. Tämä laajentaa tavoittavuuttasi markkinoilla.
  • Hyödynnä jälleenmyynnissä asiakaskeskeisyyttä ja datavetoisuutta: Kun synkronoit tuotetiedot Google Cloud Retailin kanssa, saat arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja mieltymyksistä. Saat käyttöösi yksityiskohtaista analytiikka- ja asiakasdataa, jonka avulla voit räätälöidä tarjontaasi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit tehdä entistä perustellumpia päätöksiä ja luoda personoituja markkinointikampanjoita hyödyntämällä datavetoisia strategioita.
  • Kehitä toimintaa: Integrointi tekee toiminnasta sujuvampaa ja tehokkaampaa, kun tuotetiedot keskitetään Retail APIn avulla.

Ohjeet

Voit synkronoida Kauppiaskeskus-tilisi Google Cloud Retailin kanssa kahdella tavalla:

1. "Ylläpidä ohjelmia" ‐välilehdellä
  2. "Linkitetyt tilit" ‐välilehdellä

1. Cloud Retailin valitseminen näyttöpaikaksi "Ylläpidä ohjelmia" ‐välilehdellä

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilin vasemman navigointivalikon Kasvu-välilehdeltä Ylläpidä ohjelmia.
  2. Valitse ohjelmalistalta Google Cloud Retail.
  3. Valitse Aloita. Sinut ohjataan "Linkitä Cloud Retailiin" ‐sivulle.
  4. Valitse avattavasta valikosta Google Cloud ‐projekti.

Hyvä huomata

• Voit ottaa Retail APIn käyttöön luomalla Google Cloud ‐projektin tai käyttämällä aiemmin luotua projektia.
  • Jos Cloudin ja Kauppiaskeskuksen välinen linkitys on jo luotu Cloud Consolen kautta, tämän kentän tiedot täytetään automaattisesti.
  • Jos sinulla on Google Cloud ‐projekti, jossa Cloud Retail APIa ei ole otettu käyttöön, sinua kehotetaan ottamaan se käyttöön.
  1. Klikkaa Jatka.
  2. Valitse avattavasta valikosta Cloud Retail ‐haara.
  3. Valitse Cloud Retailin kanssa synkronoitavat Kauppiaskeskus-syötteet ja syötetunnisteet.
  4. Valitse synkronoitavien syötteiden kieli.
  5. Klikkaa Linkitä ja jatka.

2. Cloud Retailin valitseminen näyttöpaikaksi "Linkitetyt tilit" ‐välilehdellä

1. Valitse Kauppiaskeskus-tilillä työkalu- ja asetuskuvake Merchant Center Settings [icon].
  2. Valitse Linkitä Cloud Retailiin.
  3. Valitse Aloita.
  4. Valitse avattavasta valikosta Google Cloud ‐projekti.

Hyvä huomata

• Voit ottaa Retail APIn käyttöön luomalla Google Cloud ‐projektin tai käyttämällä aiemmin luotua projektia.
  • Jos Cloudin ja Kauppiaskeskuksen välinen linkitys on jo luotu Cloud Consolen kautta, tämän kentän tiedot täytetään automaattisesti.
  • Jos sinulla on Google Cloud ‐projekti, jossa Cloud Retail APIa ei ole otettu käyttöön, sinua kehotetaan ottamaan se käyttöön.
  1. Klikkaa Jatka.
  2. Valitse avattavasta valikosta Cloud Retail ‐haara.
  3. Valitse Cloud Retailin kanssa synkronoitavat Kauppiaskeskus-syötteet ja syötetunnisteet.
  4. Valitse synkronoitavien syötteiden kieli.
  5. Klikkaa Linkitä ja jatka.

Kun olet linkittänyt Google Cloud ‐projektin, voit lisätä muita projekteja Cloud Retailiin siirtymällä "Työkalut ja asetukset" ‐kohdan "Linkitetyt tilit" ‐osioon ja klikkaamalla "Cloud Retail" ‐välilehdeltä "Linkitä projekti".

Google Cloud ‐projektien ja Kauppiaskeskus-tilin linkityksen poistaminen

1. Valitse Kauppiaskeskus-tilillä työkalu- ja asetuskuvake Merchant Center Settings [icon].
  2. Valitse Linkitä tilit.
  3. Siirry Cloud Retail ‐välilehdelle.
  4. Klikkaa Toiminnot-sarakkeesta Poista linkitys.

Voit myös synkronoida Kauppiaskeskus-tilisi Google Cloud Retailiin käyttämällä Cloud Consolea. Lue lisää Kauppiaskeskuksen ja Retail APIn synkronoinnista.

Jos tarvitset teknistä tukea, tutustu tähän artikkeliin.

Usein kysyttyä

Onko ominaisuus kaikkien kauppiaiden käytettävissä?

Cloud Retail ‐ohjelma näkyy kaikille kauppiaille, mutta vain Cloud-asiakkaat voivat käyttää ominaisuutta Kauppiaskeskuksessa.

Onko ominaisuus käytettävissä Merchant Center Nextissä?

Ei.

Mikä on Google Retail ‐projekti?

Google Cloud ‐projekti on tilivastine Google Cloud Platformille. Retail APIn käyttäminen edellyttää, että otat sen käyttöön.

Mikä on Cloud Retail ‐toimipiste?

Retail APIn sisällä jokaisella projektilla on katalogi, johon kuuluu on kolme haaraa. Yleensä haara toimii alustana, jolla voi kokeilla katalogiin tehtäviä muutoksia. Livedatan näyttämiseen käytetään oletushaaraa, jota voi muuttaa tarpeen mukaan.

Voiko samaan Cloud Retail ‐projektiin linkittää useita syötteitä? Miten se eroaa vain yhden syötteen käyttämisestä?

Kyllä voi linkittää. Jos linkitettynä on useita syötteitä, niiden kaikki tuotteet eksportoidaan Cloud Retail ‐projektiin.

Kuka on vastuussa linkityspyyntöjen hyväksymisestä? Miten pyynnön tekijälle ja hyväksyjälle ilmoitetaan asiasta?

Linkittäminen on mahdollista vain, jos sisäänkirjautuneella käyttäjällä on sekä järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Kauppiaskeskuksessa että vähittäiskaupan järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Cloud ‐projektissa.

Vanhentuvatko linkityspyynnöt? Entä voiko kauppias lähettää uuden hyväksyntäpyynnön tai ottaa yhteyttä hyväksyjään?

Linkitys on voimassa siihen asti, kunnes linkitys poistetaan. Jos haluat lopettaa tuotteiden synkronoinnin, voit poistaa linkityksen.

Kun linkitys ja syöte on otettu käyttöön, miten se näkyy kauppiaan verkkokaupassa?

Kun linkitys ja syöte on otettu käyttöön, kauppiaan on integroitava Retail API käyttäjätapahtumien jakamista varten. Sen jälkeen kauppias voi käyttää Retail APIn päätepistettä verkkokauppahakujen ja suositusten tehostamiseen. Lue lisää tästä artikkelista.

Mitä lupia tilien linkittämiseen tarvitaan?

Tilin linkittäminen edellyttää, että olet Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvoja ja että sinulla on Retail Editor ‐tason identiteetin ja pääsyoikeuksien hallinnan (IAM) lupa Google Cloudissa. Lue lisää tästä artikkelista.