I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Cloud Retail-destination i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du kan synkronisere dine produktdata fra Merchant Center-kontoen med Retail API ved at bruge "Cloud Retail" som feeddestination. Denne synkronisering giver Google Cloud Retail mulighed for at bruge elementerne i dit datafeed, hvilket forbedrer den overordnede brugeroplevelse med at finde produkter.

Få flere oplysninger om Retail API.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved at bruge Google Cloud Retail og få en trinvis vejledning til, hvordan du konfigurerer Cloud Retail som feeddestination.

På denne side

Fordele

• Skab vækst i omsætningen både via digitalt salg og omnichannel-salg: Når du synkroniserer dine produktdata med Google Cloud Retail, kan dine produkter gøres tilgængelige i forskellige netbutikker, som er udviklet på Cloud-platforme, og i fysiske butikker, så du kan udvide dit marked.
  • Bliv en kundefokuseret og datadrevet forhandler: Ved at synkronisere data med Google Cloud Retail kan du få værdifuld indsigt i kundernes adfærd og præferencer. Adgang til detaljerede analyse- og kundedata hjælper dig med at skræddersy dine løsninger, så de opfylder specifikke kundebehov og fremmer en kundefokuseret tilgang. Brug af datadrevne strategier giver mulighed for at træffe mere velorienterede beslutninger og oprette mere tilpassede marketingkampagner.
  • Få driftsmæssige forbedringer: Integrationen muliggør mere strømlinet og effektiv drift ved at centralisere produktdata via Retail API.

Vejledning

Du kan synkronisere din Merchant Center-konto med Google Cloud Retail på 2 måder:

1. Via "Administrer programmer"
  2. Via "Tilknyttede konti"

1. Konfigurer Cloud Retail-destinationen via fanen "Administrer programmer"

1. I navigationsmenuen til venstre på din Merchant Center-konto skal du klikke på Administrer programmer under fanen "Vækst".
  2. Vælg Google Cloud Retail for de programmer, der er angivet.
  3. Klik på Kom godt i gang. Du videreføres til siden "Tilknyt Cloud Retail".
  4. Vælg Google Cloud-projektet i rullemenuen.

Bemærk!

• Du kan oprette et Google Cloud-projekt for at konfigurere Retail API eller bruge et eksisterende projekt.
  • Hvis tilknytningen mellem Cloud og Merchant Center allerede er oprettet via Cloud Console, udfyldes dette felt automatisk.
  • Hvis du har et Google Cloud-projekt, hvor Cloud Retail API ikke er aktiveret, modtager du en notifikation om at "aktivere" Cloud Retail API.
  1. Klik på Fortsæt.
  2. Vælg "Cloud Retail-gren" i rullemenuen.
  3. Vælg de Merchant Center-feeds og feedetiketter, der skal synkroniseres med Cloud Retail.
  4. Vælg sproget for de feeds, der skal synkroniseres.
  5. Klik på Tilknyt og fortsæt.

2. Konfigurer Cloud Retail-destinationen via fanen "Tilknyttede konti"

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Merchant Center Settings [icon].
  2. Vælg Tilknyt Cloud Retail.
  3. Klik på Kom godt i gang.
  4. Vælg Google Cloud-projektet i rullemenuen.

Bemærk!

• Du kan oprette et Google Cloud-projekt for at konfigurere Retail API eller bruge et eksisterende projekt.
  • Hvis tilknytningen mellem Cloud og Merchant Center allerede er oprettet via Cloud Console, udfyldes dette felt automatisk.
  • Hvis du har et Google Cloud-projekt, hvor Cloud Retail API ikke er aktiveret, modtager du en notifikation om at "aktivere" Cloud Retail API.
  1. Klik på Fortsæt.
  2. Vælg "Cloud Retail-gren" i rullemenuen.
  3. Vælg de Merchant Center-feeds og feedetiketter, der skal synkroniseres med Cloud Retail.
  4. Vælg sproget for de feeds, der skal synkroniseres.
  5. Klik på Tilknyt og fortsæt.

Når du har tilknyttet et Google Cloud-projekt, kan du føje flere projekter til Cloud Retail ved blot at gå til sektionen "Tilknyttede konti" under Værktøjer og indstillinger og klikke på "Tilknyt projekt" på Cloud Retail-fanen.

Fjern tilknytningen af Google Cloud-projekter fra din Merchant Center-konto

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Merchant Center Settings [icon].
  2. Vælg Tilknyt konti.
  3. Gå til fanen Cloud Retail.
  4. Klik på Fjern tilknytning under kolonnen "Handlinger".

Du kan også synkronisere din Merchant Center-konto med Google Cloud Retail ved hjælp af Cloud Console. Se, hvordan du synkroniserer Merchant Center med Retail API.

Hvis du har brug for teknisk support, kan du læse denne artikel.

Ofte stillede spørgsmål

Er denne funktion tilgængelig for alle sælgere?

Selvom Cloud Retail-programmet er synligt for alle sælgere, er det kun Cloud-kunder, der er kvalificerede til at bruge funktionen i Merchant Center.

Er denne funktion tilgængelig i Merchant Center Next?

Nej, funktionen er ikke tilgængelig der.

Hvad er et Cloud Retail-projekt?

Et Google Cloud-projekt svarer til en Google Cloud Platform-konto. Hvis du vil bruge Retail API, skal du aktivere Retail API.

Hvad er en "Cloud Retail-gren"?

I Retail API har hvert projekt et katalog med 3 grene. En gren fungerer typisk som en platform til at udgive katalogændringer til test. Den gren, der som standard anvendes til at præsentere livedata, kan skiftes efter behov.

Kan der knyttes flere feeds til det samme Cloud Retail-projekt? Og hvordan er dette anderledes end kun at have ét feed?

Ja, hvis flere feeds er tilknyttet, eksporteres alle produkter fra alle feeds til Cloud Retail-projektet.

Hvem er ansvarlig for at godkende tilknytningsanmodninger, og hvordan informeres godkenderen og anmoderen?

Det er kun muligt at tilknytte feeds, når den bruger, der er logget ind, både har administratoradgang i Merchant Center og Retail-administratoradgang i Google Cloud-projektet.

Kan en tilknytningsanmodning udløbe, og hvordan kan en sælger sende en ny anmodning eller en opfølgning til personen, der skal godkende?

Tilknytningen gælder på ubestemt tid, eller indtil tilknytningen fjernes. Hvis du ikke længere vil have, at dine produkter synkroniseres, kan du fjerne tilknytningen.

Hvordan afspejles tilknytningen i sælgerens netbutik, når tilknytningen og feedet er implementeret?

Når tilknytningen og feedkonfigurationen er fuldført, skal sælgeren integrere Retail API for at dele brugerhændelser, og derefter kan sælgeren bruge visningsslutpunktet til at understøtte søgning og anbefalinger i deres netbutik. Du kan få flere oplysninger i denne artikel.

Hvilken tilladelse skal jeg have for at tilknytte mine konti?

Hvis du vil tilknytte din konto, skal du være administrator for din Merchant Center-konto og have IAM-tilladelser for forhandlerredigering (IAM, Identity and Access Management) i Google Cloud. Du kan få flere oplysninger i denne artikel.