I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Hent inn vurderinger via Google Kundeanmeldelser

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Google Kundeanmeldelser er en kostnadsfri tjeneste som gjør det mulig for Google å samle inn verdifulle tilbakemeldinger fra kunder som har handlet på nettstedet ditt. Når du blir med i Google Kundeanmeldelser, kan du også se produktvurderinger og -anmeldelser ved å slå på Produktvurderinger-funksjonen via registreringsmodulen for Google Kundeanmeldelser.

Finn ut mer om å hente inn produktvurderinger via Google Kundeanmeldelser.