Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Arvostelujen kerääminen Googlen asiakasarvostelujen kautta

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Googlen asiakasarvostelut on maksuton palvelu, jonka avulla voit kerätä arvokasta palautetta asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksia sivustoltasi. Googlen asiakasarvosteluohjelmassa näet myös tuotteidesi arviot ja arvostelut, kun otat käyttöön tuotearvio-ominaisuudet Googlen asiakasarvostelujen kyselymoduulissa.

Katso lisätietoja tuotearvioihin osallistumisesta Googlen asiakasarvostelujen kautta.