In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Prijstype voertuig [vehicle_price_type]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk prijstype voertuig [vehicle_price_type] voor de beschrijving van het type prijs dat in het kenmerk prijs [price] van uw feed voor voertuigadvertenties is opgenomen.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor nieuwe auto's in Australië en Canada en voor gebruikte auto's in Australië.

Optional Optioneel in sommige landen.

In deze landen is het kenmerk prijstype voertuig [vehicle_price_type] vereist:

all_in_price

Van toepassing op: Canada

De geadverteerde all-inprijs omvat alle opties en accessoires, bepaalde milieuheffingen, extra garantie, brandstof, vracht en inspectie vóór levering, dealerkosten, lokale wettelijke kosten en eventuele extra's die de dealer heeft toegevoegd.

De geadverteerde all-inprijs is exclusief verkoopbelasting, licentie- en registratiekosten, eventuele inruilkosten en kosten die zijn verbonden aan de financiering van voertuigen.

• Vereist voor alle nieuw aangeboden auto's in Canada.

drive_away_price

Van toepassing op: Australië

De prijs voor rijklaar maken is inclusief zegelrecht, luxeautobelasting (indien van toepassing), verplichte verzekeringen bij derden, registratie en dealerlevering.

• Dit prijstype of estimated_drive_away_price is vereist voor nieuwe auto's in Australië.
  • Dit prijstype of excluded_government_charges_price is vereist voor gebruikte auto's in Australië.

estimated_drive_away_price

Van toepassing op: Australië

De geschatte prijs voor rijklaar maken, zoals de hierboven beschreven prijs voor oprit, is inclusief zegelrecht, luxeautobelasting (indien van toepassing), verplichte verzekeringen voor derden, registratie en dealerlevering, maar is slechts indicatief. De werkelijke prijs voor rijklaar maken kan variëren op basis van regionale of andere factoren.

• Dit prijstype of drive_away_price is vereist voor nieuwe auto's in Australië.

excluding_government_charges_price

Van toepassing op: Australië

De prijs exclusief overheidskosten is exclusief heffingen, kosten, toeslagen of kosten die de consument rechtstreeks moet betalen aan een relevante externe autoriteit.

• Dit prijstype of drive_away_price is vereist voor gebruikte auto's in Australië.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Ondersteunde waarden

all_in_price

drive_away_price

estimated_drive_away_price

excluding_government_charges_price

Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds all-inprijs
XML-feeds <g:vehicle_price_type>all_in_price</g:vehicle_price_type>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product in Merchant Center te tonen. Als u hier niet aan voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Gebruik het kenmerk prijstype voertuig [vehicle_price_type] als u zich in Australië of Canada bevindt.
Land

Voorraadtype

prijs vehicle_price_type
Australië Gebruikt Vereist

Vereist

• drive_away_price
  • excluding_government_charges_price
Nieuw Vereist Vereist
  • drive_away_price
  • estimated_drive_away_price
Canada Gebruikt Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.

Nieuw Vereist Vereist
  • all_in_price
Frankrijk Beide Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.

Duitsland Beide Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.

Verenigd Koninkrijk Beide Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.

Verenigde Staten Gebruikt Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.

Nieuw Vereist Optioneel

Niet van toepassing. Laat het kenmerk leeg of voer het kenmerk niet in de feed in.