I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Pristype for køretøj [vehicle_price_type]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten pristype for køretøj [vehicle_price_type] til at beskrive den pristype, der er angivet i attributten pris [price] i dit feed med køretøjsannoncer.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for nye biler i Australien og Canada og brugte biler i Australien.

Optional Valgfri i nogle lande.

I disse lande er attributten pristype for køretøj [vehicle_price_type] påkrævet:

all_in_price

Gælder for: Canada

Den samlede annoncerede pris inkluderer alt ekstraudstyr og tilbehør, visse miljøafgifter, eventuelle ekstra garantier, brændstof, fragt og førleveringseftersyn, forhandlergebyrer, eventuelle regionale offentlige gebyrer og eventuelle ekstramaterialer, som forhandleren kan have tilføjet.

Bemærk, at dette ikke omfatter omsætningsafgift, licensering og registrering, indbytning eller omkostninger i forbindelse med finansiering af køretøjer.

• Påkrævet for alle nye biltilbud i Canada.

drive_away_price

Gælder for: Australien

Prisen for samlet betaling inkluderer stempelafgift, luksusbilafgift (hvis det er relevant), obligatorisk tredjepartsforsikring, registrering og forhandlerlevering.

• Denne pristype eller estimated_drive_away_price er påkrævet for nye biler i Australien.
  • Denne pristype eller excluding_government_charges_price er påkrævet for brugte biler i Australien.

estimated_drive_away_price

Gælder for: Australien

Den estimerede pris for den samlede betaling, for eksempel prisen for den samlede betaling, der er beskrevet ovenfor, omfatter stempelafgift, luksusbilafgift (hvis det er relevant), obligatorisk tredjepartsforsikring, registrering og forhandlerlevering, men den er kun vejledende. Den faktiske samlede betaling kan variere afhængigt af regionale eller andre faktorer.

• Denne pristype eller drive_away_price er påkrævet for nye biler i Australien.

excluding_government_charges_price

Gælder for: Australien

Prisen eksklusive statslige afgifter er uden told, gebyrer, afgifter eller opkrævninger, som forbrugeren skal betale direkte til en relevant tredjepartsmyndighed.

• Denne pristype eller drive_away_price er påkrævet for brugte biler i Australien.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk.

Understøttede værdier

all_in_price

drive_away_price

estimated_drive_away_price

excluding_government_charges_price

Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds samlet pris
XML-feeds <g:vehicle_price_type>all_in_price</g:vehicle_price_type>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, skal du gå til retningslinjerne for Content API til køretøjsannoncer.

Minimumskrav

Du skal opfylde dette krav for at vise dit produkt i Merchant Center. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Brug attributten pristype for køretøj [vehicle_price_type], hvis du er i Australien eller Canada.
Land

Beholdningstype

Pris vehicle_price_type
Australien Brugt Påkrævet

Påkrævet

• drive_away_price
  • excluding_government_charges_price
Ny Påkrævet Påkrævet
  • drive_away_price
  • estimated_drive_away_price
Canada Brugt Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.

Ny Påkrævet Påkrævet
  • all_in_price
Frankrig Begge Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.

Tyskland Begge Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.

Storbritannien Begge Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.

USA Brugt Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.

Ny Påkrævet Valgfri

Ikke relevant Lad attributten stå tom, eller lad være med at angive attributten i feedet.