I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Kvalifikation til Produktbedømmelser

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

Google viser alle produktanmeldelser samlet fra forskellige kilder i annoncer og gratis fortegnelser. Når du deltager i programmet Produktbedømmelser, kan du blive kvalificeret til at få vist samlede stjernebedømmelser i dine Shopping-annoncer. For at blive kvalificeret til at vise stjernebedømmelser fra Produktbedømmelser i dine annoncer skal du dele dine produktanmeldelser med Google.

Bemærk! Samlede produktanmeldelser vises i gratis fortegnelser, uanset om du deltager i programmet Produktbedømmelser. Deltagelse i programmet kan øge sandsynligheden for, at anmeldelserne matcher dine gratis fortegnelser.

Sådan kan du deltage og blive kvalificeret

Der er 3 måder, hvorpå du kan deltage i programmet Produktbedømmelser og blive kvalificeret til at vise Produktbedømmelser i dine Shopping-annoncer

• Hvis du samarbejder med en understøttet formidler af anmeldelser, kan du bede dem om at indsende dine produktanmeldelser til Google for dig. Se listen over understøttede anmeldelsesformidlere. Disse feeds indsendes via en integration med Google uden for Merchant Center.
  • Hvis du ikke samarbejder med en understøttet formidler af anmeldelser, kan du tilmelde dig Produktbedømmelser og indsende dine produktanmeldelser via Merchant Center.
  • Hvis du i øjeblikket ikke indsamler anmeldelser af de produkter, du sælger, kan du tilmelde dig for at indsamle anmeldelser gratis med Google Kundeanmeldelser.

Kvalifikationskrav

• Hvis du eller en formidler indsender dit anmeldelsesfeed:
    • Du skal have mindst 50 anmeldelser på tværs af alle dine produkter.
    • Dit produktanmeldelsesfeed skal uploades mindst én gang om måneden og skal indeholde opdaterede anmeldelser.
    • Domænerne i anmeldelsesfeedets [product_url] skal matche det registrerede domæne på din Merchant Center-konto.
    • Dit feed skal være tilmeldt programmet. Denne proces kan tage et par uger.
  • Hvis du indsamler produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, skal du aktivt indsamle produktanmeldelser på dit website via tilvalget af undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser.

Kvalifikationsstatus

For sælgere, der indsender produktanmeldelsesfeeds i Merchant Center eller indsamler produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, viser din konto en kvalifikationsstatus for programmet Produktbedømmelser.

Hvis du indsender feeds, vil kvalifikationsstatussen i Merchant Center vise statussen "inaktiv" under onboardingprocessen. Når din butik er tilmeldt og aktiv i programmet, vises status som "aktiv".

Bemærk! Der kan gå 4-5 dage, før statussen opdateres.

For sælgere, der indsamler produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser, kan det tage op til 2 uger, før denne status opdateres, efter du har indsamlet dine første produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser.

For sælgere, der udelukkende deler anmeldelser via understøttede anmeldelsesformidlere, har din Merchant Center-konto ikke en sektion, der viser kvalifikationsstatus for Produktbedømmelser. Kvalificering kan bekræftes ved at verificere, at Produktbedømmelser vises i dine Shopping-annoncer.

Fejlfinding af problemer med kvalificering

• Gennemførte ikke onboarding
  • Feedfejl eller feed behandles ikke længere
  • Domænet stemmer ikke overens
  • Kvalificeret, men anmeldelser stemmer ikke overens

Husk!

Bedømmelser og anmeldelser matches med produkter baseret på en række faktorer, hvor den vigtigste er unikke produkt-id'er såsom GTIN (Global Trade Item Number). Uden GTIN-data forsøger Google at matche en anmeldelse ved hjælp af andre oplysninger, f.eks. SKU (varenummer), brand + MPN (producentens varenummer) og produktwebadresser. Disse id'er giver dog generelt ikke så gode matches som et GTIN. Uden GTIN kan Google muligvis ikke matche alle dine anmeldelser med produkter. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er.

Anmeldelser og antallet af stjerner vises muligvis ikke altid. Google viser et antal stjerner, når systemet afgør, at oplysningerne er korrekte og relevante i forhold til kundens behov.

Bemærk! Anmeldelser verificeres ikke af Google.

Tilgængelighed

Produktbedømmelser kan bruges i lande, hvor Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser er tilgængelige. For at være kvalificeret til at vise stjernebedømmelser på annoncer og fortegnelser skal du overholde disse politikker for Produktbedømmelser.

Bemærk! Produktbedømmelser samler kundeanmeldelser af de produkter, du sælger. Hvis du er interesseret i at vise kundeanmeldelser af din virksomhed som helhed, kan du gennemgå vores oversigt over sælgerbedømmelser.