I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Energiförbrukning [energy_consumption]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Attributet energiförbrukning [energy_consumption] används för att ange mängden elektricitet i kWh som behövs för att färdas 100 kilometer med ett visst fordon.

Obs! De angivna värdena måste mätas under den kombinerade testcykeln.

Innehåll

Användningsområde

Required Krävs för fordonsannonser i Tyskland om motorn är elektrisk eller laddhybrid.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska.

Typ Siffra + enhet
Upprepat fält nej
Filformat Exempelvärde
Typ kWh/100 km
Text/tabbavgränsat 17,2 kWh/100 km
XML (flöden)

<g:energy_consumption>17.2 kwh/100km</g:energy_consumption>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i riktlinjerna för Content API för fordonsannonser.