I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

CO2-utslipp [co2_emissions]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for CO2-utslipp [co2_emissions] brukes til å angi CO2-utslipp i g/km for et gitt kjøretøy.

Merk: De spesifiserte verdiene må være målt i den kombinerte testsyklusen.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for kjøretøyannonser som er oppført i Tyskland, hvis motoren ikke er elektrisk.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Tall + enhet
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type g/km
Tekst/tabulatordelt 120 g/km
XML (feeder)

<g:co2_emissions>120 g/km</g:co2_emissions>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.