I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Første registreringsdato [date_first_registered]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for første registreringsdato [date_first_registered] brukes til å angi datoen da kjøretøyet ble registrert første gang hos de aktuelle offentlige myndighetene.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for bruktbiler i Frankrike og Tyskland.

Optional Valgfritt i andre land.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Streng
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type ÅÅÅÅ-MM
Tekst/tabulatordelt 2020-07
XML (feeder)

<g:date_first_registered>2020-07</g:date_first_registered>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å vise produktet ditt i Merchant Center. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Oppgi nøyaktig første registrerte måned og år for kjøretøyet når du sender inn attributtet for første registreringsdato [date_first_registered].