I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om «Apper og tjenester»-siden og sammenknytning av Google-tjenester

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Koble Merchant Center til ulike Google-tjenester for å styrke markedsføringskampanjene dine, øke rekkevidden, spore konverteringer og dele produktinformasjon mellom Merchant Center og andre relevante Google-apper på en effektiv måte.

På denne siden

Se «Apper og tjenester»-siden

Du kan koble Merchant Center-kontoen din til andre Google-tjenester fra «Apper og tjenester»-siden ved å følge denne fremgangsmåten:

Step 1 I Merchant Center-kontoen din klikker du på ikonet for verktøy og innstillinger Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul].

Step 2 Velg Apper og tjenester.

Kontotypene du kan knytte sammen med Merchant Center

Google Ads-konto

Ved å koble Google Ads-kontoen din til Merchant Center kan du få nye kunder og salg. Du kan opprette annonsekampanjer for å promotere produkter som er oppført i Merchant Center-kontoen din.

Du kan opprette eller tilknytte en Google Ads-konto fra «Annonsekampanjer»-delen av Merchant Center. Du kan også gjøre det når du oppretter en kampanje i Merchant Center for første gang. Når du har gjort det, kan du opprette kampanjer, deriblant annonser for varer i butikk og dynamisk remarketing.

Sørg for at du har administratortilgang til Merchant Center- og Google Ads-kontoen, slik at du kan starte eller godkjenne en forespørsel om kontotilknytning.

Fordeler

• Opprett annonsekampanjer i Merchant Center.
  • Kjør annonser for varer i butikk, Shopping-kampanjer og remarketingkampanjer for produkter som er oppført i feeden.

Finn ut hvordan du knytter sammen Google Ads-kontoer og Merchant Center.

Google-bedriftsprofil

Knytt Google-bedriftsprofilen din sammen med Merchant Center-kontoen din eller en underkonto som er vert for lokale feeder, slik at du kan vise produktene du selger i butikk, i annonser eller kostnadsfrie oppføringer. Når du har knyttet sammen bedriftsprofilen og Merchant Center-kontoen, kan administratorer i Merchant Center se og administrere informasjonen i bedriftsprofilen.

Du kan legge til flere butikker i samme Merchant Center-konto, men du kan ikke legge til og administrere den samme butikken i flere Merchant Center-kontoer.

Fordeler

• Vis produktene du selger i butikk, i annonser eller kostnadsfrie oppføringer.
  • Administrer informasjon i bedriftsprofilen via Merchant Center.
  • Legg til og administrer flere butikker i én og samme Merchant Center-konto.

Finn ut hvordan du legger til butikker i Merchant Center.

Linker til relatert innhold