I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Inkonsekvent värde: hämtningsavtal [pickup_sla]

Se till att hämtningsavtalen i produktdatan stämmer överens med hämtningsavtalen som visas på målsidan eller vid betalning för produkterna som är kvalificerade för hämtning.

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Användare som klickar på en annons för lokala butikslager eller en lokal gratisannons på Google förväntar sig att se samma hämtningsavtal på målsidan som i annonsen eller produktinformationen. Du kan betala för onödiga klick om användare klickar på en produkt och sedan går tillbaka till Google när de ser ett annat hämtningsavtal på målsidan.

• Hämtningsavtal som inte stämmer överens har hittats mellan dina annonser för lokala butikslager och dina målsidor. Du bör ha fått ett e-postmeddelande om att uppdatera dina annonser för lokala butikslager så att värdena överensstämmer med målsidan och vid betalning.

Anvisningar

Utöka allt

Beroende på din implementering av upphämtning senare kommer attributet hämtningsavtal att finnas i olika flöden. I tabellen nedan kan du se vilket flöde och attribut som anger priset för dina annonser för lokala butikslager och gratisannonser.

Typ av upphämtningsfunktion Flödeskälla Attribut för hämtningsavtal
Upphämtning senare med Shopping-annonser Primärt flöde hämtningsavtal [pickup_sla]
Upphämtning senare med annons för lokala butikslager Primärt flöde eller lokalt lagerflöde hämtningsavtal [pickup_sla]
Hämta i dag Primärt flöde eller lokalt lagerflöde hämtningsavtal [pickup_sla]
Steg 1 av 3: Se till att hämtningsavtalet i din produktdata stämmer överens med hämtningsavtalet på målsidan
  1. Undersök uppdateringsprocessen för att se vad som kan orsaka problemet:
    • Se till att uppdatera målsidan och produktdatan samtidigt. Om du inte längre kan skicka en produkt till en butik rekommenderar vi att du inte anger pickup_sla och uppdaterar hämtningsmetoden [pickup_method] till not_supported.
  2. När du har löst problemet uppdaterar du attributen för hämtningsavtal [pickup_sla] i din produktdata så att de stämmer överens med målsidan.
Steg 2 av 3: Skicka produktdatan igen

När du har uppdaterat produktinformationen skickar du in den igen på något av följande sätt:

Steg 3 av 3: Vänta tills din data har genomsökts igen

Google genomsöker produkterna i Merchant Center-kontot. Om vi upptäcker att hämtningsavtal för flödesdata nu stämmer överens med hämtningsavtalen för målsidan hävs kontovarningen.