Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med inkonsekvent verdi: tjenesteavtale for henting [pickup_SLA]

For produkter som er kvalifisert for funksjonen for henting, må du sørge for at tjenesteavtalene for henting i produktinformasjonen samsvarer med tjenesteavtalene for henting som vises på landingssiden og/eller i kassen.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Når noen klikker på en annonse for varer i butikk eller en kostnadsfri lokal produktoppføring på Google, forventer de å se samme tjenesteavtale for henting på landingssiden din som i annonsen eller oppføringen. Hvis noen klikker på et produkt, men går tilbake til Google fordi landingssiden din viser en annen tjenesteavtale for henting, betaler du kanskje for bortkastede klikk.

• Det er oppdaget uoverensstemmelser mellom tjenesteavtalen for henting i informasjonen din for annonser for varer i butikk og landingssidene dine. Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere informasjonen for annonser for varer i butikk, slik at verdiene i denne informasjonen stemmer overens med verdiene på landingssiden og/eller i kassen.

Veiledning

Vis alt

Avhengig av implementeringen av henting senere er attributtet for tjenesteavtale for henting i ulike feeder. I tabellen nedenfor kan du se hvilken feed og hvilket attributt som angir prisen som vises i annonsene dine for varer i butikk og oppføringene dine.

Type hentefunksjon Feedkilde Attributt for tjenesteavtale for henting
Henting senere i Shopping-annonser Hovedfeed Tjenesteavtale for henting [pickup_SLA]
Henting senere i annonser for varer i butikk Hovedfeed eller feed for produktlager i butikk Tjenesteavtale for henting [pickup_SLA]
Henting i dag Hovedfeed eller feed for produktlager i butikk Tjenesteavtale for henting [pickup_SLA]
Trinn 1 av 3: Sørg for at tjenesteavtalen for henting i produktinformasjonen din samsvarer med tjenesteavtalen for henting på landingssiden
  1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Sørg for at du oppdaterer landingssiden og produktinformasjonen samtidig. Hvis du ikke lenger kan sende et produkt til en butikk, anbefaler vi at du ikke oppgir noen pickup_SLA og at du oppdaterer hentemåten [pickup_method] til not_supported.
  2. Når du har løst problemet, oppdaterer du attributtene for tjenesteavtale for henting [pickup_SLA] i produktinformasjonen, slik at de samsvarer med landingssiden.
Trinn 2 av 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:

Trinn 3 av 3: Vent til informasjonen blir gjennomsøkt på nytt

Google gjennomsøker produktene som er oppført i Merchant Center-kontoen din. Hvis vi ser at feedataene for tjenesteavtalene for henting nå samsvarer med tjenesteavtalene for henting på landingssiden din, fjernes kontoadvarselen.