In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Inconsistente waarde voor SLA voor ophalen [pickup_SLA]

Bij producten die in aanmerking komen voor ophalen, moet u ervoor zorgen dat de SLA's voor ophalen in de productgegevens overeenkomen met de SLA's voor ophalen op de landingspagina en/of betaalpagina.

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als gebruikers op een advertentie met lokale voorraad of een gratis lokale productvermelding op Google klikken, verwachten ze op uw landingspagina dezelfde SLA voor ophalen te zien als in de advertentie of de vermelding. U betaalt mogelijk voor verspilde klikken als iemand die op een product klikt naar Google terugkeert omdat er een andere SLA voor ophalen wordt getoond op uw landingspagina.

• SLA's voor ophalen in uw gegevens voor advertenties met lokale voorraad komen niet overeen met de SLA's voor ophalen op uw landingspagina's. Als het goed is, heeft u een e-mail gekregen waarin u wordt gevraagd de gegevens voor advertenties met lokale voorraad bij te werken, zodat de waarden in uw gegevens overeenkomen met de waarden op uw landingspagina en/of betaalpagina.

Instructies

Alles uitvouwen

Afhankelijk van uw implementatie van Later ophalen bevindt het kenmerk SLA voor ophalen zich in verschillende feeds. Raadpleeg de onderstaande tabel om te bepalen welke feeds en kenmerken de prijs voor uw advertenties met lokale voorraad en uw vermeldingen leveren.

Type functie Ophalen Feedbron Kenmerk SLA voor ophalen
Later ophalen met Shopping-advertenties Primaire feed SLA voor ophalen [pickup_SLA]
Later ophalen met advertenties met lokale voorraad Primaire feed of feed met lokale voorraad SLA voor ophalen [pickup_SLA]
Vandaag ophalen Primaire feed of feed met lokale voorraad SLA voor ophalen [pickup_SLA]
Stap 1 van 3: Zorg dat de SLA voor ophalen in uw productgegevens overeenkomt met de SLA voor ophalen op uw landingspagina
  1. Controleer het updateproces om de oorzaak van het probleem te vinden.
    • Update uw landingspagina tegelijk met uw productgegevens. Als u een product niet meer naar een winkel kunt verzenden, raden we u aan geen SLA voor ophalen te geven en de ophaalmethode [pickup_method] te updaten naar not_supported.
  2. Nadat u het probleem heeft opgelost, updatet u het kenmerk SLA voor ophalen [pickup_SLA] in uw productgegevens zodat deze overeenkomen met uw landingspagina.
Stap 2 van 3: Dien productgegevens opnieuw in

Zodra u uw productgegevens heeft geüpdatet, dient u deze opnieuw in via een van de onderstaande methoden:

Stap 3 van 3: Wacht tot uw gegevens opnieuw zijn gecrawld

Google crawlt de producten in uw Merchant Center-account. Als we vaststellen dat de SLA's voor ophalen in uw feedgegevens nu overeenkomen met de SLA's voor ophalen op uw landingspagina's, wordt uw accountwaarschuwing opgeheven.