Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Epäjohdonmukainen arvo – noudon palvelutasosopimus [pickup_SLA]

Varmista, että noudettavien tuotteiden tuotetiedoissa olevat noudon palvelutasosopimukset vastaavat laskeutumissivulla ja/tai kassalla näkyviä noudon palvelutasosopimuksia tuotteille.

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun joku klikkaa Googlessa paikallista tuotemainosta tai maksutonta paikallista tuotelistausta, hän odottaa näkevänsä laskeutumissivulla saman noudon palvelutasosopimuksen kuin mainoksessa tai listauksessa. Voit joutua maksamaan klikkauksista turhaan, jos joku klikkaa tuotetta ja palaa sitten Googleen nähtyään laskeutumissivulla eri noudon palvelutasosopimuksen.

• Paikallisten tuotemainosten datan ja laskeutumissivujen noudon palvelutasosopimukset poikkeavat toisistaan. Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään paikallisten tuotemainosten datan niin, että datan arvot vastaavat laskeutumissivun ja/tai kassan arvoja.

Ohjeet

Laajenna kaikki

Noudon palvelutasosopimusmääritteen syöte on eri nouto myöhemmin ‐ominaisuuden käyttöönotosta riippuen. Näet alta taulukosta, mistä syötteistä ja määritteistä hinta haetaan paikallisille tuotemainoksille ja listauksille.

Nouto-ominaisuuden tyyppi Syötelähde Noudon palvelutasosopimuksen määrite
Nouto myöhemmin Shopping-mainoksissa Ensisijainen syöte Noudon palvelutasosopimus [pickup_SLA]
Nouto myöhemmin paikallisissa tuotemainoksissa Ensisijainen syöte tai paikallistuotevarastosyöte Noudon palvelutasosopimus [pickup_SLA]
Nouto samana päivänä Ensisijainen syöte tai paikallistuotevarastosyöte Noudon palvelutasosopimus [pickup_SLA]
Vaihe 1/3: Varmista, että tuotetiedoissa oleva noudon palvelutasosopimus vastaa laskeutumissivulla olevaa noudon palvelutasosopimusta
  1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Päivitä laskeutumissivu ja tuotetiedot aina yhtä aikaa. Jos et pysty enää toimittamaan tuotetta kauppaan, sinun kannattaa jättää noudon palvelutasosopimus pickup_SLA ‐määrite lisäämättä ja päivittää noutotapa [pickup_method] ‐määritteen arvoksi not_supported.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä tuotetietojen noudon palvelutasosopimus [pickup_SLA] ‐määritteet vastaamaan laskeutumissivun tietoja.
Vaihe 2/3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

Kun olet päivittänyt tuotetiedot, lähetä ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:

Vaihe 3/3: Odota, että data indeksoidaan uudelleen

Google indeksoi Kauppiaskeskus-tilillä listatut tuotteet. Tilivaroitus poistetaan, jos havaitsemme, että syötedatan noudon palvelutasosopimukset vastaavat nyt laskeutumissivun noudon palvelutasosopimuksia.