Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Rekisteröitymisopas

Yritystietojen lisääminen Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.
Jos haluat tietoa yritystietojen lisäämisestä Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Google haluaa tarjota käyttäjille turvallisen ja luotettavan Shopping-mainosten ekosysteemin ja noudattaa säädöksiä, joten kauppiaiden on ilmoitettava vahvistettavissa olevat perustiedot yrityksestään ja henkilöllisyydestään.

Ilmoittamasi yritystiedot näkyvät Googlessa käyttäjille, jotka katsovat tuotteitasi verkossa. Yritystietojen avulla asiakkaat voivat myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää apua tilauksen tilaan, päivityksiin ja muihin ongelmiin liittyen.

Sisällys

Yritystietojen lisääminen

1. Klikkaa Kauppiaskeskuksesta työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Yritystiedot.
  2. Lisää yrityksen näyttönimi ja klikkaa Tallenna.
  3. Täytä Yritysosoite-kohdassa olevat kentät ja klikkaa Tallenna.
  4. Lisää "Puhelinnumero vahvistusta varten" ‑kohtaan voimassaoleva puhelinnumero ja klikkaa Vahvista numero.
    Huom. Google käyttää tätä numeroa vahvistaakseen, että olet yrityksen omistaja. Numero ei näy asiakkaille.
  5. Täytä "Asiakaspalvelun yhteystiedot Shopping-mainoksia varten"-, "Someprofiili"- ja "Yrityksen rekisteröintinumero Koreassa" ‑kohtien kentät tarvittaessa. Kun olet täyttänyt nämä kohdat, valitse Tallenna.

Muotoiluvaatimukset

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ja asiakkaasi ymmärtävät ilmoittamasi yritystiedot.

• Yrityksen näyttönimi: Kirjoita lyhyt nimi, joka toimii yrityksesi nimenä. Käytä selkeää, ammattimaista kieltä. Lue lisää kaupan nimestä.
  • Yrityksen osoite: Lisää tekstikenttiin yrityksesi rekisteröintipaikka. Varmista, että pakolliset kentät, kuten "Osoiterivi 1", "Kaupunki" ja "Postinumero", on täytetty.
  • Puhelinnumero vahvistusta varten: Lisää hyväksyttävä maatunnuksen sisältävä puhelinnumero, jotta tilisi voidaan vahvistaa. Lue lisää puhelinnumeron vahvistamisesta.
  • Asiakaspalvelun yhteystiedot Shopping-mainoksia varten: Käytä verkkosivustosi toimivaa URL-osoitetta, jossa näkyy yrityksesi nykyiset yhteystiedot. Lisää verkkotunnuksesi Sähköposti-kenttään. Lisää Puhelinnumero-kenttään voimassaoleva yrityksen puhelinnumero.
  • Someprofiilit: Lisää yrityksesi someprofiilien verkkosivusto-osoitteet sekä yrityksen sometunnus kullakin valitsemallasi sosiaalisen median alustalla. Voit lisätä enintään neljä someprofiilia. Lue lisää someprofiilin lisäämisestä Kauppiaskeskukseen (vain Yhdysvallat).
  • Yrityksen rekisteröintinumero Koreassa: Lisää 10-numeroinen yrityksen korealainen rekisteröintinumero muodossa XXX-XX-XXXXX.

Yleisiä ongelmia

Jos lähettämäsi tiedot eivät vastaa muotoiluvaatimuksia, voit saada varoituksia tai tuotteesi tai koko Kauppiaskeskus-tilisi voidaan hylätä tai jäädyttää. Ongelmat voivat estää tuotteidesi näkymisen Googlessa.

Kaupan nimi ei näy oikein

Ilmoittamasi yrityksen näyttönimi sisältää seuraavia tekstejä tai merkkejä:
  • Ylimääräinen teksti tai päätteet
  • Mainosteksti
  • Toistuvat ja tarpeettomat välimerkit, isot kirjaimet tai symbolit
  • Henkilökohtaiset tunnistetiedot (HTT)
  • Loukkaava tai sopimaton kielenkäyttö

Käytä selkeää ja ammattimaista kieltä, kun lisäät yrityksen näyttönimen. Lue lisää kaupan nimestä.

Vahvistamaton puhelinnumero

Yrityksen voimassaolevaa puhelinnumeroa ei ole vielä vahvistettu Kauppiaskeskus-tililläsi. Tämän vuoksi tilisi on jäädytetty, eivätkä mainokset ja maksuttomat listaukset näy.
Voit korjata ongelman ja palauttaa mainokset ja maksuttomat listaukset näkyviin vahvistamalla yrityksesi voimassaolevan puhelinnumeron Kauppiaskeskus-tililläsi. Lue lisää vahvistamattomaan puhelinnumeroon liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.

Verkkosivuston URL-osoitteen vahvistamiseen liittyvät ongelmat

Voit ilmoittautua verkkosivuston URL-osoitteen omistajaksi Kauppiaskeskus-tililläsi vasta URL-osoitteen vahvistamisen jälkeen. Varmista, että olet vahvistanut sivustosi URL-osoitteen.
Jos Kauppiaskeskus-tilillä on useita käyttäjiä, vain sivuston vahvistanut käyttäjä voi ilmoittautua sivuston omistajaksi.