I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Tilføj dine virksomhedsoplysninger i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center
Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du tilføjer virksomhedsoplysninger i Merchant Center Next, kan du klikke her.

For at kunne overholde nye bestemmelser og skabe et sikkert og troværdigt økosystem for Shopping-annoncer for brugerne kræver Google, at sælgere angiver grundlæggende og verificerbare oplysninger om deres virksomhed og identitet.

Google bruger de virksomhedsoplysninger, du indsender, til at vise dem til brugere, der ser dine produkter online. Dine kunder kan også bruge disse oplysninger til at kontakte dig for at anmode om support vedrørende ordrestatus, opdateringer og andre problemer.

På denne side

Sådan tilføjer du dine virksomhedsoplysninger

1. Gå til Merchant Center, klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg Virksomhedsoplysninger.
  2. Angiv "Det viste navn for virksomheden", og klik på Gem.
  3. Udfyld felterne under "Virksomhedsadresse", og klik på Gem.
  4. Tilføj et gyldigt nummer under "Telefonnummer til verificeringsformål", og klik på Verificer nummer.
    Bemærk! Google bruger dette nummer til at verificere, at du er ejer af virksomheden. Det vises ikke til kunder.
  5. Udfyld felterne under "Kundeservicekontakt til Shopping-annoncer", "Profil på socialt medie" og "Koreansk virksomhedsregistreringsnummer", hvor det er relevant. Klik på Gem, når du har udfyldt disse sektioner.

Krav til formatering

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google og dine kunder forstår de virksomhedsoplysninger, du indsender.

• Det viste navn for virksomheden: Angiv et kort navn, der repræsenterer din virksomheds navn. Brug et tydeligt og professionelt sprog. Få flere oplysninger om dit butiksnavn
  • Virksomhedsadresse: Angiv, hvor din virksomhed er registreret i henhold til deres respektive tekstfelter. Sørg for, at de obligatoriske felter såsom "Adresselinje 1", "By" og "Postnummer" er udfyldt.
  • Telefonnummer til verificeringsformål: Sørg for at tilføje et gyldigt telefonnummer med den tilsvarende landekode for at verificere din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer dit telefonnummer.
  • Kundeservicekontakt til Shopping-annoncer: Brug dit websites fungerende webadresse, der viser dine aktuelle kontaktoplysninger til virksomheden. Medtag dit domænenavn i feltet "Mail". Brug din virksomheds gyldige kontaktnummer i feltet "Telefonnummer".
  • Profiler på sociale medier: Udfyld webadresserne for din virksomheds profiler på sociale medier ved at indtaste kaldenavnene for din virksomhed på hver social medieplatform, du vælger. Du kan tilføje op til 4 profiler på sociale medier. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer din profil på socialt medie til Merchant Center (kun i USA).
  • Koreansk virksomhedsregistreringsnummer: Tilføj dit 10-cifrede koreanske virksomhedsregistreringsnummer i formatet "XXX-XX-XXXXX".

Typiske problemer

Hvis de oplysninger, du har angivet, ikke opfylder vores formateringskrav, kan dine produkter eller hele din Merchant Center-konto blive gjort til genstand for advarsler, afvisninger eller suspendering. Disse problemer kan forhindre, at dine produkter vises på Google.

Butiksnavnet vises ikke korrekt

En eller flere af disse tekster eller tegn er inkluderet i det angivne viste navn for virksomheden:
  • Yderligere tekst eller suffikser
  • Kampagnetekst
  • Gentagen og unødvendig brug af tegnsætning, store bogstaver eller symboler
  • Personhenførbare oplysninger
  • Stødende eller upassende sprogbrug

Sørg for at bruge et tydeligt og professionelt sprog, når du angiver det viste navn for din virksomhed. Få flere oplysninger om dit butiksnavn

Ikke-verificeret telefonnummer

Et gyldigt telefonnummer for din virksomhed er endnu ikke blevet verificeret for din Merchant Center-konto. Som følge heraf er din konto blevet suspenderet, og dine annoncer og gratis fortegnelser er blevet stoppet.
Brug din Merchant Center-konto til at verificere et gyldigt telefonnummer for din virksomhed for at løse dette problem og få dine annoncer og fortegnelser op at køre igen. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med et ikke-verificeret telefonnummer.

Problemer med verificering af websiteadresse

Du kan først gøre krav på et websites adresse for din Merchant Center-konto, når du har verificeret webadressen. Sørg for, at du har verificeret din websiteadresse.
Hvis din Merchant Center-konto har flere brugere, er det kun den bruger, der har verificeret et website, som kan gøre krav på det.