Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimituksen parhaat käytännöt (Shopify-käyttäjille)

Tämä artikkeli on tarkoitettu Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen käyttäjille

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa parhaista toimituskäytännöistä (Shopify-käyttäjille) Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Asiakkaille toimitus on yksi tärkeimmistä verkko-ostoksiin vaikuttavista tekijöistä. Maksuton ja nopea toimitus voi tehdä tuotteistasi houkuttelevampia potentiaalisille asiakkaille. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa maksuttoman ja nopean toimituksen käyttöön Shopifyssa ja Kauppiaskeskuksessa.

Jos haluat tietää, miten toimitusasetukset valitaan ensimmäistä kertaa, tutustu artikkeliin Toimitusasetusten valitseminen (Shopify-käyttäjille)

Maksuttoman ja nopean toimituksen käyttöönotto Shopifyssa

Maksuton toimitus

• Maksuton toimitus kertoo asiakkaille, että heiltä ei veloiteta yllättäen tilauksen yhteydessä korkeaa toimitusmaksua.
  • Maksuttoman toimituksen ehdot täyttävien tuotteiden yhteydessä voi Googlessa näkyä automaattisesti "Maksuton toimitus" ‐merkintä.

An illustration of the parts of a Google Shopping ad.

• Voit lisätä maksuttoman toimituksen mille tahansa toimitusalueelle, ja tällöin asiakkaat eivät maksa mitään toimituksesta kassalla.
  • Voit lisätä maksuttoman toimituksen kauppasi ainoaksi toimitushinnaksi tai tarjota maksutonta toimitusta, kun tietyt ehdot täyttyvät. Ehdot voivat perustua esimerkiksi tilauksen arvoon tai painoon.
  • Voit myös tarjota maksuttoman toimituksen tietyille tuotteille tai asiakkaille.

Lue lisää maksuttoman toimituksen lisäämisestä.

Nopea toimitus

• Kuljetusaika kuvaa sitä, kuinka nopeasti tuote toimitetaan asiakkaan osoitteeseen sen jälkeen, kun kuljetusyhtiö on hakenut sen kaupastasi.
  • Voit tarjota kiinteän toimitushinnan lisäksi pikatoimitusta (esim. 1–3 arkipäivää) asiakkaille, jotka haluavat saada tuotteet nopeammin.
  • Pikatoimitusta voi tarjota vain tietyissä Yhdysvaltojen osavaltioissa tai tietyille tuotteille. Voit ilmoittaa nämä tiedot lisätessäsi toimitusalueita Shopifyhin.
  • Kun tuote täyttää nopean toimituksen ehdot, sen yhteydessä voi näkyä automaattisesti merkintöjä Googlessa.
  • Lisäämällä kuljetusyhtiön laskemat toimitushinnat voit veloittaa asiakkailta tarkalleen summan, jonka UPS, FedEx tai muu kuljetusyhtiö veloittaa sinulta, kun ostat heiltä kuljetuksen. Katso ohjeet kuljetusyhtiön laskemien toimitushintojen lisäämiseen.

Huom. Muista tarkistaa, mitä kuljetusyhtiöitä ja ‑palveluita Google tukee. Jos käyttämääsi kuljetusyhtiötä ei tueta tai asut jollain ei-tuetulla alueella, sinun on käytettävä omia kiinteitä toimitushintoja. Lue lisää kussakin maassa tuettuihin kuljetusyhtiöihin perustuvista kuljetusajoista.

Katso, miten voit asettaa kuljetusajan kiinteille toimitushinnoille.

Maksuttoman ja nopean toimituksen käyttöönotto Kauppiaskeskuksessa

Maksuton toimitus

Katso, miten voit kertoa maksuttomasta toimituksesta asiakkaille.

Nopea toimitus

Katso, miten voit kertoa nopeasta toimituksesta asiakkaille.