I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Bedste praksis for forsendelse (for Shopify-brugere)

Denne artikel er beregnet til brugere af Google og YouTube-appen på Shopify

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om bedste praksis vedrørende forsendelse (for Shopify-brugere) i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Kunderne bedømmer konsekvent forsendelse som en af deres vigtigste overvejelser, når de køber online. Du kan gøre dine produkter mere interessante for potentielle kunder ved at tilbyde gratis forsendelse og hurtig forsendelse. Denne artikel giver oplysninger om, hvordan du konfigurerer gratis og hurtig forsendelse i Shopify og Merchant Center.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer forsendelse for første gang, kan du læse artiklen Konfigurer forsendelse (for Shopify-brugere)

Konfigurer gratis og hurtig forsendelse i Shopify

Gratis forsendelse

• Gratis forsendelse forsikrer kunderne om, at de ikke bliver opkrævet et overraskende højt forsendelsesgebyr, når de afgiver deres ordrer.
  • Produkter, der er kvalificeret til gratis forsendelse, kan automatisk blive vist med annoteringer om "Gratis levering" på Google.

An illustration of the parts of a Google Shopping ad.

• Du kan konfigurere gratis forsendelsespriser til enhver forsendelseszone, så kunderne ikke betaler noget for forsendelse ved betaling.
  • Du kan konfigurere gratis forsendelse til at være den eneste forsendelsespris i din butik eller tilbyde gratis forsendelse, når bestemte kriterier er opfyldt. Disse kriterier kan være baseret på ordrer over en bestemt værdi eller på ordrer over en bestemt vægt.
  • Du kan også anvende gratis forsendelse på specifikke produkter eller målrette det mod bestemte kunder.

Få flere oplysninger om oprettelse af gratis forsendelsespriser.

Hurtig forsendelse

• Forsendelsestid er tidsrummet fra det tidspunkt, hvor dit fragtfirma henter forsendelsen fra dig, til det tidspunkt, hvor forsendelsen ankommer til din kundes adresse.
  • Du kan i tillæg til dine faste forsendelsespriser også tilbyde hurtig forsendelse (1 til 3 hverdage) til kunder, der gerne vil have deres produkter hurtigt.
  • Ekspresforsendelse kan tilbydes til bestemte stater eller til begrænsede produkter. Du kan ganske enkelt angive disse oplysninger, når du konfigurerer dine forsendelseszoner i Shopify.
  • Produkter, der er kvalificeret til hurtig forsendelse, kan automatisk blive vist med annoteringer på Google.
  • Du kan tilføje forsendelsespriser, der er beregnet af fragtfirmaet. Det hjælper dig med at opkræve dine kunder det nøjagtige beløb, som et fragtfirma som GLS eller DAO opkræver af dig, når du køber en forsendelsesetiket. Se, hvordan du tilføjer forsendelsespriser beregnet af fragtfirmaet.

Bemærk! Sørg for at bekræfte, hvilke fragtfirmaer og tjenester Google understøtter. Hvis du bruger et fragtfirma, som ikke er understøttet, eller bor i et andet land eller en anden region, skal du bruge tilpassede faste forsendelsespriser. Få flere oplysninger om forsendelsestid baseret på tilgængelige forsendelsesmuligheder for fragtfirmaer i hvert land.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer forsendelsestid for dine faste forsendelsespriser.

Konfigurer gratis og hurtig forsendelse i Merchant Center

Gratis forsendelse

• Produkter med mulighed for gratis og hurtig forsendelse vises med annoteringer på Google Søgning, fanen Shopping og i deres annoncer.
  • Hvis du vil aktivere gratis forsendelse, kan du vælge mellem muligheder som gratis forsendelse eller gratis forsendelse over et bestemt beløb, når du konfigurerer dine forsendelsesomkostninger.

Se, hvordan du viser brugerne, at du tilbyder gratis forsendelse.

Hurtig forsendelse

Se, hvordan du viser brugerne, at du tilbyder hurtig forsendelse.