Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korimalli [body_style]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Korimalli [body_style] ‐määritteellä voi ilmoittaa ajoneuvon muodon ja koon.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kaikille ajoneuvomainoksille.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tuetut arvot convertible
coupe
crossover
full size van
hatchback
minivan
sedan
station wagon
suv
truck
Toistuva kenttä (Mikä tämä on?) Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti-/sarake-eroteltu convertible
XML (syötteet) <g:body_style>convertible</g:body_style>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla ajoneuvomainosten Content APIa koskeviin ohjeisiin.

Paras käytäntö

Tämän parhaan käytännön avulla voit optimoida tuotetietojesi toiminnan perusvaatimuksia tarkemmin.

• Ilmoita ajoneuvon korimallia kuvaava tarkka ja asianmukainen arvo. Tämä voi parantaa ajoneuvomainosten tuloksia.