I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kjøretøyets «alt inkludert»-pris [vehicle_all_in_price] (bare i Canada)

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for kjøretøyets «alt inkludert»-pris [vehicle_all_in_price] viser til ulike aspekter knyttet til kjøretøyet som allerede er inkludert i prisen oppført i kjøretøyannonsen.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for nye biler i Canada.

Optional Valgfritt for bruktbiler.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Type Antall pluss valuta (bruk ISO 4217)
Gjentatt felt (Hva er dette?) Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder CAD 57267,00
XML-feeder <g:vehicle_all_in_price>57267.00 CAD</g:vehicle_all_in_price>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Den annonserte «alt inkludert»-prisen må også vises på beskrivelsessiden for kjøretøyet.
  • Den annonserte «alt inkludert»-prisen inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende kostnader: tilbehør til kjøretøyet, miljøskatt, ekstra garanti, drivstoff, frakt, kontroll før levering (PDI), gebyrer fra forhandleren i forbindelse med lisensiering, lovpålagte regionale gebyrer og diverse gebyrer fra forhandleren i forbindelse med VIN-merking og påfylling av nitrogen i dekk, samt rabatter eller insentiver til kunden fra fabrikken eller forhandleren.
  • Attributtet for kjøretøyets «alt inkludert»-pris [vehicle_all_in_price] inkluderer ikke omsetningsavgift, lisensiering (kostnader knyttet til bilskilt og registrering), eventuelle innbytter eller kostnader knyttet til bilfinansiering.

Anbefalt fremgangsmåte

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Oppgi kjøretøyets nøyaktige «alt inkludert»-pris. På denne måten kan du oppnå bedre resultater med kjøretøyannonsene dine.