I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kjøretøytilbehør [vehicle_option]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for kjøretøytilbehør [vehicle_option] viser til de ulike funksjonene eller alternativene som er tilgjengelige i bilene som er til salgs. Kjøretøytilbehør er for eksempel skinnseter, ryggekameraer, glasstak, setevarmere, navigasjonssystemer, Bluetooth og annet utstyr og andre tilvalg.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for kostnadsfrie kjøretøyoppføringer.

Optional Valgfritt for kjøretøyannonser.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Type Streng
Grenser Maksimalt antall verdier: 200
Maksimalt antall tegn for hver verdi: 256
Gjentatt felt (Hva er dette?) Ja (kan ha flere verdier)
Filformat Eksempelverdi
Tekst/tabulatordelt Skinnseter, ryggekamera
XML (feeder) <g:vehicle_option>Leatherette Seats,Rear View Camera</g:vehicle_option>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke gjør det, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Oppgi hvilke funksjoner eller alternativer som er installert, med komma som skilletegn.

Anbefalt fremgangsmåte

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Oppgi en nøyaktig liste over montert tilbehør, selv når attributtet er valgfritt for kjøretøyannonser. På denne måten kan du oppnå bedre resultater med kjøretøyannonsene dine.