In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Voertuigoptie [vehicle_option]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk voertuigoptie [vehicle_option] omvat de beschikbare kenmerken en opties voor de auto's die u te koop aanbiedt. Voertuigopties zijn bijvoorbeeld lederen stoelen, achteruitkijkcamera's, panoramadaken, stoelverwarming, navigatiesystemen en bluetooth.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor gratis voertuigvermeldingen.

Optional Optioneel voor voertuigadvertenties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Tekenreeks
Limieten Maximaal aantal waarden: 200
Maximaal aantal tekens per waarde: 256
Herhaald veld (Wat is dit?) Ja (kan meerdere waarden hebben)
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekst/door tabs gescheiden Leatherette Seats,Rear View Camera
XML (feeds) <g:vehicle_option>Leatherette Seats,Rear View Camera</g:vehicle_option>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Scheid de geïnstalleerde voertuigkenmerken of -opties die u opgeeft door komma's.

Best practice

Met deze best practice optimaliseert u uw productgegevens voor de beste resultaten.

• Geef een nauwkeurige lijst met geïnstalleerde opties op, ook als het kenmerk optioneel is voor voertuigadvertenties. Dit verbetert de prestaties van uw voertuigadvertenties.