I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Certifierad begagnad [certified_pre-owned]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Attributet certifierad begagnad [certified_pre-owned] används för att särskilja certifierade begagnade bilar i dina fordonsannonser.

Innehåll

Användningsområde

Optional Valfritt för fordonsannonser. Detta ska användas när bilen är OEM-certifierad begagnad.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska.

Typ Boolesk
Värden som stöds yes
no
Upprepat fält (Vad är det här?) Nej
Filformat Exempelvärde
Text/tabbavgränsat nej
XML (flöden) <g:certified_pre-owned>no</g:certified_pre-owned>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i riktlinjerna för Content API för fordonsannonser.

Metodtips

Det här tipset kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din produktdata för att få bästa möjliga resultat.

• Fyll i attributet certifierad begagnad [certified_pre-owned] med relevanta värden för det angivna fordonet.