I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Sertifisert bruktbil [certified_pre-owned]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for sertifisert bruktbil [certified_pre-owned] brukes til å skille mellom sertifiserte bruktbiler i kjøretøyannonsene dine.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for kjøretøyannonser. Dette attributtet skal brukes når bilene er produsentsertifiserte bruktbiler.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Type Boolsk
Støttede verdier yes
no
Gjentatt felt (Hva er dette?) Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekst/tabulatordelt nei
XML (feeder) <g:certified_pre-owned>no</g:certified_pre-owned>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Anbefalt fremgangsmåte

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Fyll ut attributtet for sertifisert bruktbil [certified_pre-owned] med de relevante verdiene for det aktuelle kjøretøyet.