In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Gecertificeerde occasion [certified_pre-owned]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk gecertificeerde occasion [certified_pre-owned] geeft in uw voertuigadvertenties aan dat de auto een gecertificeerde occasion is.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor voertuigadvertenties. Gebruik deze optie als de auto een OEM-gecertificeerde occasion is.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Booleaans
Ondersteunde waarden yes
no
Herhaald veld (Wat is dit?) Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekst/door tabs gescheiden no
XML (feeds) <g:certified_pre-owned>no</g:certified_pre-owned>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Best practice

Met deze best practice optimaliseert u uw productgegevens voor de beste resultaten.

• Vul bij het kenmerk gecertificeerde occasion [certified_pre-owned] de relevante waarden voor het betreffende voertuig in.